Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Din 12 iulie, mergem cu Prodanca si Reghe in aventura americana!

Se asteapta o vara incendiara la Antena 1! Incepand din 12 iulie, telespectatorii vor porni alaturi de Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf intr-o calatorie incredibila dincolo de Oceanul Atlantic. Destinatia, unul dintre cele mai spectaculoase orase ale lumii, un loc unde viata este traita intens secunda de secunda, printre lumini care-ti fura privirea, cladiri luxoase si nenumarate atractii care asteapta sa fie descoperite. Din 12 iulie, aventura americana incepe din Las Vegas si de acolo impreuna cu Prodanca si Reghe calatorim in cele mai spectaculoase locatii ale Statelor Unite ale Americii.

Compania va fi una pe masura, o familie frumoasa, energica alaturi de care nu exista niciun moment de plictiseala. Inteligenta, puternica si cu un simt al umorului extraordinar, Anamaria reuseste sa gaseasca mereu partea plina a paharului si sa traiasca la maxim fiecare situatie de viata. Ca si sotul ei, cunoscutul antrenor Laurentiu Reghecampf, se bucura de o cariera de succes si impreuna fac o echipa puternica, dar mai ales, o familie fericita. In aventura americana, cei de acasa vor descoperi pe indelete viata acestei familii si vor trai alaturi de ei bucuria unei vacante spectaculoase.

Bineinteles, din aventura americana nu putea lipsi un personaj central al vietii celor doi, Bebe, asa cum il alinta Anamaria pe Laurentiu junior, micutul familiei. Si mama Aneimaria, indragita cantareata Ionela Prodan le va fi aproape, mai ales ca va avea bucuria de a o revedea si pe Anca, fiica ei, care locuieste in Statele Unite. O alta persoana care va savura la maxim aventura americana va fi si Nuti, bona lui Bebe, o persoana de incredere in familie.

Impreuna vor pleca peste ocean, aducandu-le celor de acasa nu numai o experienta uluitoare pe taram american, ci si intamplari reale din viata lor de familie, ocazia de a-i cunoaste asa cum sunt intr-un reality-show savuros. Din 12 iulie, urmareste "Prodanca si Reghe: Aventura americana" numai la Antena 1.

Vezi galeria foto!

Recomandari