Serialul-fenomen „Clona” şi „Îngeraşul” vor putea fi urmărite la Happy Channel

Noul an vine cu surprize pentru telespectatorii Happy Channel. Începând din 6 ianuarie, aceştia se vor putea bucura de douã producţii de mare succes, iar lista nu se opreşte aici. Serialul-fenomen „Clona” şi producţia „Îngeraşul” se numãrã printre noutãţile începutului de an de la Happy Channel.

„Clona”

Astfel, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la 18:00, telespectatorii Happy Channel se vor putea delecta cu povestea serialului-fenomen „Clona”, care doar la prima sa difuzare, în Brazilia, a fost urmãrit de peste 32 de milioane de telespectatori. Bucurându-se de numeroase premii în domeniu, povestea scrisã de Gloria Perez şi regizatã de Jayme Monjardim aduce în prim plan iubirea interzisã dintre o fatã de origine musulmanã şi un tânãr brazilian.

Tot din 6 ianuarie, de luni pânã vineri, de la ora 15:30, „Îngeraşul”, o altã poveste de viaţã, un serial plin de umor şi de iubire va putea fi urmãrit la Happy Channel. În centrul poveştii se aflã Dulce Maria, un copil foarte iubitor şi cu o imaginaţie bogatã, care nu şi-a pierdut optimismul, deşi viaţa i-a dat o grea loviturã: moartea mamei sale.

Tot din primele zile ale anului, serialele „Elif” şi „A doua şansã” vin cu o schimbare în grila de programe a postului. Astfel, încã din prima zi a lui 2020, telespectatorii Happy Channel pot urmãri cel de-al doilea sezon al serialului turcesc „Elif”, de luni până vineri, câte trei episoade, între orele 12.30 și 15.30. În ceea ce priveşte serialul „A doua şansã”, acesta se va difuza de la ora 11.30, câte un episod, de luni până vineri.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri