Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Din 9 noiembrie, Paula Chirilă intră în echipa de "Șerifi de România":"Acest show, experiența vieții mele!"

Șerifi de România”, cel mai nou reality show în care 12 vedete dornice de aventură își vor testa limitele și rezistența, începe de luni, 9 noiembrie, de la ora 20.30.

Șerifi de România”, cel mai nou reality show în care 12 vedete dornice de aventură își vor testa limitele și rezistența, începe de luni, 9 noiembrie, de la ora 20.30.

Antena 1 dă milităria jos din pod, iar Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei intră în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vedetele vreodată.

Misiunile speciale pe care le vor primi îi vor face să lupte pentru a arăta că sunt „Șerifi de România” și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

Am luat-o la întrebări pe Paula Chirilă, care ne-a dezvăluit câteva picanterii din experiența sa de "șerif de România".

1. Cum a fost pentru tine experiența din cadrul acestui reality show?
Acest show a fost aventura vieții mele, am făcut lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată și pe care nu știu dacă voi mai avea ocazia să le fac. Dar aș merge fără nicio ezitare în următorul sezon, ca să ma am parte de aventuri cum nu am avut vreodată! Mi-a plăcut la nebunie, deși condițiile au fost deseori foarte grele. Eu am plecat însă de la început cu gândul să mă distrez și să profit la maximum de ocazia oferită.

2. Cât de grele au fost probele la care ai participat?
Unele extrem de grele. Și am avut parte și de accidentări. Am și chemat abulanța la un moment dat. S-a întâmplat la niște antrenamente din unitate, care erau foarte grele, și în timpul cărora m-am accidentat la genunchi, după niște sărituri peste bârne. De atunci am rămas cu niște probleme la genunchi, la menisc probabil.

3. Cum te-ai înțeles cu ceilalți participanți la show?
Eu cred că m-am înțeles bine cu toată lumea, dar cel mai mult m-am atașat de CRBL, Vladimir și Denisa de la Bambi. Cu ei am făcut echipă cel mai des și am câștigat multe misiuni. Mi-am asumat că e un joc, că vor fi eliminări, și am înțeles că poate fiecare are și o mică strategie, făcută acasă sau improvizată, că vor exista alianțe etc. Eu sper că am rămas în relații bune cu toată lumea și dacă e cineva care a plecat supărat din show înseamnă că nu a înțeles că e doar un joc și trebuie să te bucuri cât poți de el.

4. Ce planuri ai pentru toamna aceasta?
Plănuiesc să reiau repetițiile alături de bandul meu și să îmi văd realizat visul de a cânta live, alături de niște instrumentiști de valoare. Deja am câteva cereri de a concerta la evenimente private, ceea ce mă bucură enorm. În plus, mai am câteva spectacole de onorat și încă două filme la care am fost invitată să lucrez. Așa că e o toamnă foarte plină!

Recomandari