Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Divizia de radio a Intact Media Group ramane in topul preferintelor consumatorilor. Radio ZU – de 5 ani, cel mai ascultat post de radio din Capitala

Radio ZU continua sa isi mentina pozitia de lider pe piata de radio din Bucuresti. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 29 aprilie – 18 august 2013 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL confirma ca Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din Capitala.

ZU este postul de radio preferat de 257.500 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 10.5%. Pe locul doi in top, la o diferenta de 60.500 de ascultatori, se pozitioneaza Kiss FM cu o cota de piata de 7,1%, iar pe locul trei, la distanta de 66.900 de ascultatori, se afla Radio Romania Actualitati. In cei 5 ani de la lansare, ZU si-a mentinunt constant pozitia de lider al audientelor in Capitala.

La nivel urban, Radio ZU se situeaza pe al treilea loc in topul celor mai ascultate posturi de radio din tara. Mihai Morar, Daniel Buzdugan si intrega echipa de dj-i ZU saluta in fiecare zi un total de 1.116.300 de fani. In ceea ce priveste publicul comercial, 778.400 de oameni aleg Radio ZU zilnic, pozitionand astfel postul de radio pe a doua pozitie in aceasta categorie.

Romantic FM, constant in preferintele bucurestenilor

Pozitionarea Romantic FM drept singurul radio „Premium Exclusive” a mentinut postul pe un loc important in piata media bucuresteana. Potrivit ultimului val de audiente, Romantic FM ocupa a sasea pozitie in clasamentul radiourilor comerciale generaliste, cu o cota de piata de 5%.

Ritmul si personalitatea unica, diversitatea muzicii si continutul de calitate sunt atuurile datorita carora 72.500 de ascultatori aleg zilnic frecventa 101,9 FM.

Recomandari