Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Doua participante in cadrul reality-showului “Mireasa pentru fiul meu” ar putea castiga o mica avere

Vinerea aceasta, de la 20.20, in editia de gala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, doua dintre participantele in cadrul reality-showului ar putea castiga o mica avere. 20.000 de lei este suma care ar putea intra in posesia “mamei saptamanii” si a “miresei saptamanii”, cu o singura conditie: toti ceilalti concurenti trebuie sa voteze in unanimitate ca banii sa ajunga la ele. Telespectatorii vor descoperi in aceasta seara care este numele celor doua participante desemnate “mama saptamanii” si “mireasa saptamanii” si daca vor reusi sa obtina premiul serii prin acordul concurentilor.

Tot in aceasta seara, telespectatorii vor afla si care sunt noile discutii aparute in casa "Mireasa pentru fiul meu". Se pare ca una dintre concurente a pus ochii pe un baiat care a format deja un cuplu in cadrul emisiunii. Rivalitatea dintre fete incepe sa se faca simtita, la fel cum se intampla deja in cazul baietilor. Nominalizarile vor continua si in aceasta seara si tot in cadrul editiei de gala fetele propuse spre eliminare ar putea parasi competitia.

Editia de gala "Mireasa pentru fiul meu", emisiune prezentata de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzata astazi de la ora 20.20. Inca din primele zile de difuzare, reality-showul a reusit sa aduca in casele romanilor emotie, suspans si momente inedite, iar telespectatorii au ramas in fata micilor ecrane, fapt confirmat si de cifrele de audienta.

Ieri, 13 octombrie, emisiunea prezentata de Mirela Boureanu Vaida s-a situat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor. La nivelul target-ului comercial 15-54 urban, emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" a fost leader de piata in slotul 13:59 - 16:00, cu un rating de 1.2 % si o cota de piata de 11.6 %. Pe locul doi, s-a clasat postul Pro TV cu un rating de 1 % si 9.3 % share.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Recomandari