Căutare Live

Duminica strigi bingo pana la bila 51 si castigi peste 480.000 lei!

La SuperBingo Metropolis vine toamna de Super Premii cu BANI, CASE si MASINI! Duminica asta gasca de la SuperBingo Metropolis a pregatit multe surprize! In bani, distractie si voie buna! Reteta perfecta pentru a fi cu ochii pe Antena 1 incepand cu ora 16:15.

Vunk, Andreea Balan feat. Mike Diamondz si Criss Blaziny feat Zhao vor canta cele mai recente piese ale lor cu care au facut deja furori.

Saptamana aceasta, premiul de Bingo Acumulat si Super Bingo a ajuns la peste 480.000 de lei, cu mari sanse de castig la bila maxima 51! Iar pe panoul cu premii telefonice te asteapta bani multi, case noi si super masini!

Pot fi ale tale: Dacii Logan si Dacii Duster si Case in valoare de 200.000 lei si 250.000 lei. Cel mai mare premiu de pe panou are o valoare de 500.000 lei!

Asa ca nu mai sta pe ganduri! Ia-ti cartoane portocalii de pe www.superbingo.ro, de la vanzatorii stradali, de la Oficiile Postale ori de la toate locatiile Metropolis din tara si duminica asta poate fi una speciala!

Nu pierde editia de duminica! In prima zi de toamna, la SuperBingo Metropolis iti incarci bateriile! Cu distractie, voie buna si super premii!

Despartire in lacrimi! Bogdan Vladau si-a luat la revedere de la Andreea... Traieste cel mai frumos azi! Cele mai iubite emisiuni revin la Antena1!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri