Căutare Live

E sigur: J Lo ramane la American Idol

Dupa saptamani intregi de speculatii in ceea ce priveste continuarea implicarii artistei in celebrul format American Idol, Jennifer Lopez a afirmat zilele trecute ca a semnat deja un nou contract cu producatorii supershow-ului.

Desi ceilalti membrii ai juriului American Idol, Randy Jackson si Steven Tyler, semnasera deja contractul pentru noul sezon al supershow-ului american, frumoasa actrita si cantareata americana intarzia sa dea un raspuns oficial.

Cantareata a negociat cu oficialii show-ului mai bine de cateva saptamani, inainte sa semneze pe linia punctata pentru cel de-al unsprezecelea sezon al megashow-ului difuzat de televiziunea FOX. Jennifer a fost initial nesigura in ceea ce privea viitorul ei in cadrul formatului american al spectacolului, asa ca a intarziat putin cu raspunsul sau.

Cu doar cateva zile in urma, artista declara: „M-am simtit grozav participand la acest show, insa am foarte multe proiecte care se desfasoara in paralel si inca nu ma pot pronunta in privinta acestui lucru", pentru ca mai apoi sa semneze pentru noul sezon, care este planificat sa intre in emisie in ianuarie 2012.

Si Romania isi va alege idolul in primavara lui 2012, in premiera la Antena 1. Creat in 2001 de Simon Fuller si lansat in Marea Britanie, Idols a devenit in scurt timp unul dintre cele mai iubite si longevive formate, fiind difuzat in aproape 50 de tari. Nume importante ai unor artisti recunoscuti si adorati la nivel international sunt antrenate in acest megashow: Jennifer Lopez, Marc Anthony, Beyoncé sau Steven Tyler. Show-ul cauta cel mai bun interpret de muzica pop, dand totodata sansa publicului sa fie el cel care il lanseaza in cariera pe urmatorul superstar. Antena 1 va difuza acest format spectaculos in primavara lui 2011.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Adrian Sina este pasionat de surfing...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri