Echipa Gsp Tv a fost la auditiile X Factor din Bucuresti!

Ultima zi de auditii cu juriul X Factor a adus la Sala Palatului din Bucuresti, nu doar alte sute de spectatori, ci si un nou val de vedete curioase sa ia parte la cel mai mare show din istoria televiziunilor din Romania. Luiza Bogdan, Bianca Voicu si Andrei Nourescu au participat si ei la auditiile show-ului ce va incepe in toamna la Antena 1.

Tur de forta in weekend si in primele doua zile ale acestei saptamani la Sala Palatului, acolo unde Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina au cautat factorul X printre bucuresteni. Pe parcursul celor patru zile de auditii, la Sala Palatului au venit mii de oameni, dar si numeroase vedete printre care si o parte a echipei de la Gsp Tv.

Ieri, s-au aflat in public pentru a-i urmari si sustine pe concurenti, Bianca Voicu si Andrei Nourescu, dar si Luiza Bogdan, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 si a emisiunii FootbALL Inclusive de la GSP TV. Cei trei au stat in sala pana aproape de sfarsitul auditiilor, i-au aplaudat pe concurenti, dar i-au si salutat pe membrii juriului si pe cei doi prezentatori ai show-ului, Razvan si Dani.

Caravana X Factor a strabatut toata tara in cautarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rand la Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi, in cautarea acelor concurenti care au voce, prezenta scenica, carisma si originalitate. Auditiile cu juriul X Factor s-au incheiat ieri la Bucuresti dupa patru zile de forta in care Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina au evaluat aproape 200 de concurenti, alegandu-i pe cei mai buni dintre ei.

Prin fata juriului au trecut in cele cinci saptamani de auditii peste 600 de concurenti, iar fenomenul X Factor a reusit sa cuprinda aproape 10.000 de oameni, veniti sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Multi dintre ei au trecut pe la Razvan si Dani, cei care pe perioada auditiilor au ramas alaturi de sustinatorii concurentilor, incercand sa le diminueze emotiile sau sa ii consoleze, atunci cand a fost cazul.

Fiecare concurent a avut dreptul sa vina in backstage cu sustinatorii lui, iar cat concurentii au incercat sa convinga juriul ca au factorul X, prezentatorii show-ului, Razvan si Dani, au fost alaturi de acestia si i-au ajutat sa treaca peste emotii.

Odata incheiate auditiile, urmeaza tabara de pregatire, ce ii va reuni, la Bucuresti, pe toti cei care au reusit sa treaca de perioada auditiilor. Pe parcursul zilelor petrecute in tabara, concurentii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi si supusi unor probe in urma carora vor ramane cei 24 de semifinalisti.


Ultimele știri