Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Edina este mireasa pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu, cel mai iubit realityshow matrimonial din Romania a ajuns la final. Edina este marea castigatoare a primiului sezon de la Antena 1, dupa luni intregi de emotie, bucurie si tristete, experiente inedite si momente de cumpana. In curand, alta generatie de concurenti isi va putea intalni jumatatea in casa Mireasa pentru fiul meu pentru ca, in curand, un nou sezon va lua startul la Antena 1.

Au fost 41 de concurenti, dintre care 18 fete, 12 baieti si 11 mame, 351 de zile petrecute in casa Mireasa pentru fiul meu, 50 de finale saptamanale si o echipa de aproape 100 de persoane care a muncit 24 din 24 pentru ca fetele si baietii inscrisi in competitie sa isi gaseasca jumatatea, iar telespectatorii sa se poata bucura de un show matrimonial de exceptie.

Astazi, in ziua finalei, tensiunea a atins cote maxime. Sperante, lacrimi, emotii si dezamagiri toate s-au impletit in marea finala de astazi. De la 17.00 la 19.00 telespectatorii au stat cu sufletul la gura alaturi de concurenti si de familiile acestora pentru a afla care este cuplul castigator. Platoul a fost amenajat special pentru o seara speciala, fetele au purtat rochii de mireasa, familiile le-au fost alaturi, un ofiter al starii civile, primarul si viceprimarul comunei Stefanestii de jos, locul in care se afla casa Mireasa pentru fiul meu au, fost invitati in platou si un tort pregatit pentru cuplurile care au hotarat sa se casatoreasca si, mai ales, pentru cuplul castigator.

Ionut si Monica au decis sa se casatoreasca, inca inainte de a se afla marele deznodamant. Ionut s-a tinut de promisiunea facuta acum multe luni, in timpul emisiunii, asa ca in gala finala, cei doi si-au unit destinele in fata familiilor, a Mirelei Boureanu Vaida si a sutelor de mii de telespectatori care urmareau Antena 1.

Doamna Marioara a fost aleasa mama competitiei, cu doar cateva minute inainte ca Mirela Boureanu Vaida sa anunte marea castigatoare: Edina. Aceasta a fost aleasa publicului si, astfel, mireasa celui de-al saselea sezon Mireasa pentru fiul meu, insa Edina a intrat in marea finala singura.

Acum aproape un an, reality showul “Mireasa pentru fiul meu” deschidea portile noii sale generatii de concurenti care faceau primii pasi intr-o adevarata aventura, o experienta de viata pe care foarte putini au curajul si sansa sa o traiasca. Ieri, in cea mai spectaculoasa gala de pana acum, marea finala Mireasa pentru fiul meu, concurentii au asteptat cu sufletul la gura deznodamantul acestei povesti minunate. Sambata, actualul sezon Mireasa pentru fiul meu s-a incheiat cu o zi plina de emotie, insa in curand telespectatorii vor avea ocazia sa intre din nou alaturi de Mireasa pentru fiul meu intr-o aventura de viata senzationala. Din toamna aceasta un nou sezon Mireasa pentru fiul meu va lua startul. Castingul s-a incheiat, se pregateste o noua locuinta! Noi povesti de dragoste, intrigi intortocheate, provocari inedite ii asteapta pe cei de acasa intr-un sezon spectaculos!

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari