Căutare Live

Edițiile Observator 12 și 16 de la Antena 1, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Românii au ales să se informeze urmărind Observatorul Antenei 1, astfel că luni, 24 iunie, atât Observator 12, cât și Observator 16 s-au clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, ambele programe fiind lider de piață în intervalele lor de difuzare.

Românii au ales să se informeze urmărind Observatorul Antenei 1, astfel că luni, 24 iunie, atât Observator 12, cât și Observator 16 s-au clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, ambele programe fiind lider de piață în intervalele lor de difuzare.

Jurnalul de prânz a strâns în fața micilor ecrane, la nivel național, aproape 550.000 telespectatori, în minutul de maximă audiență de la 13:59. Observator 12 s-a clasat pe primul loc pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Așa se face că în intervalul 12.00-14.00, Antena 1 a avut o medie pe publicul comercial de 1,5 puncte de rating și 15,9 % cota de piață, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 1,3 puncte de rating și 14 % cota de piață. Pe lângă știrile de actualitate ale zilei, materiale cu și despre cele mai importante evenimente, prezentate săptămâna aceasta de Andreea Țopan, Olivia Păunescu și Bogdan Alecsandru, platoul jurnalului de știri de la Antena 1 l-a avut ca invitat în platou pe CRBL, artist ce a lansat în direct noul clip al piesei sale.

Observator 16, prezentat de Ionela Lucan, a fost și el cel mai urmărit program al intervalului 16.00-16.57, atât la orașe, cât și la nivelul întregii țări. Așadar, la nivelul publicului național, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut o audiență medie de 3,2 puncte de rating și o cotă de piață de 14,3%, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 2,8 puncte de rating și o cotă de piață de 12,3%. De asemenea, la nivelul publicului din mediul urban, Observator 16 a rămas lider cu o audiență medie de 2,7 puncte de rating și o cotă de piață de 13,3%, urmat de Pro Tv, cu 2,1 puncte de rating și 10,6% cotă de piata. Jurnalul de la Antena 1 prezentat de Ionela Lucan a adunat în fata micilor ecrane luni, 24 iunie, aproape 720.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata țara, în minutul de maximă audiență, de la 16.26.

Când începe Sacrificiul: actori, personaje, distribuție completă... Mirela Vaida, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt și s-a vopsit: „Simțeam nevoia s-o fac demult!”...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri