Edițiile Observator 12 și 16 de la Antena 1, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Românii au ales să se informeze urmărind Observatorul Antenei 1, astfel că luni, 24 iunie, atât Observator 12, cât și Observator 16 s-au clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, ambele programe fiind lider de piață în intervalele lor de difuzare.

Românii au ales să se informeze urmărind Observatorul Antenei 1, astfel că luni, 24 iunie, atât Observator 12, cât și Observator 16 s-au clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, ambele programe fiind lider de piață în intervalele lor de difuzare.

Jurnalul de prânz a strâns în fața micilor ecrane, la nivel național, aproape 550.000 telespectatori, în minutul de maximă audiență de la 13:59. Observator 12 s-a clasat pe primul loc pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Așa se face că în intervalul 12.00-14.00, Antena 1 a avut o medie pe publicul comercial de 1,5 puncte de rating și 15,9 % cota de piață, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 1,3 puncte de rating și 14 % cota de piață. Pe lângă știrile de actualitate ale zilei, materiale cu și despre cele mai importante evenimente, prezentate săptămâna aceasta de Andreea Țopan, Olivia Păunescu și Bogdan Alecsandru, platoul jurnalului de știri de la Antena 1 l-a avut ca invitat în platou pe CRBL, artist ce a lansat în direct noul clip al piesei sale.

Observator 16, prezentat de Ionela Lucan, a fost și el cel mai urmărit program al intervalului 16.00-16.57, atât la orașe, cât și la nivelul întregii țări. Așadar, la nivelul publicului național, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut o audiență medie de 3,2 puncte de rating și o cotă de piață de 14,3%, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 2,8 puncte de rating și o cotă de piață de 12,3%. De asemenea, la nivelul publicului din mediul urban, Observator 16 a rămas lider cu o audiență medie de 2,7 puncte de rating și o cotă de piață de 13,3%, urmat de Pro Tv, cu 2,1 puncte de rating și 10,6% cotă de piata. Jurnalul de la Antena 1 prezentat de Ionela Lucan a adunat în fata micilor ecrane luni, 24 iunie, aproape 720.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata țara, în minutul de maximă audiență, de la 16.26.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri