Căutare Live

Ela Craciun se implica alaturi de copii in actiuni umanitare

Inainte de sfarsitul acestui an scolar, prezentatoarea stirilor matinale din weekend de la Antena 3 a realizat o noua actiune umanitara alaturi de baietelul ei si de micutii de la Liceul Teoretic Jean Monnet. Pentru Ela Craciun acesta nu este primul gest in acest sens.

Anul acesta, de 1 iunie, prezentatoarea tv, Ela Craciun, si-a propus sa-l invete pe baietelul ei ca aceasta zi poate fi nu numai un prilej sa primeasca daruri, ci si sa ofere. Alaturi de copiii din clasele I-IV ale Liceului Teoretic “Jean Monnet” a organizat o strangere de fonduri si bunuri pentru orfelinatul din Baicoi. Despre aceasta experienta, prezentatoarea jurnalului matinal de weekend de la Antena 3 a povestit pe blogul sau, www.elacraciun.ro.

Saptamana aceasta alaturi de micuti, Ela Craciun a vizitat azilul de batrani de la Manastirea Pasarea. ” Dupa vizita de la orfelinat, am promis ca voi merge cu cei mici si la Manastirea Pasarea. Martea aceasta, am facut aceasta vizita cu Alex, baietelul meu si cu grupa pregatitoare B, condusa de Doamna Invatatoare Cornea si cu clasa a 3-a A condusa de Doamna Invatatoare Ionescu. Au venit cu noi si elevi din clasa a X-a. Ma bucur mult ca o idee mica, simpla a ajuns acum sa faca parte din proiectul educational ”Sunt copil, dar ma implic!”, Bucuresti, Editia I 2013, Liceul Teoretic Jean Monnet. S-a adeverit ca unde sunt multi puterea creste, si de acest lucru au dat dovada scolarii Liceului Jean Monnet”, a povestit prezentatoare pe blogul sau.

Intreaga poveste o puteti gasi accesand www.elacraciun.ro.

Dan Negru a castigat marele premiu al telespectatorilor! Antena 1, lider de piata intreaga zi... Lora, Pepe si Connect-R s-au reprofilat, la Next Star! Vezi cat sunt de simpatici.., astazi, de la 20:30, la Antena 1!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri