Căutare Live

Elena de la „Insula iubirii” a recunoscut: „M-am îndrăgostit de el!”

Elena și Cătălina de la ”Insula iubirii” au venit în această după-amiază la ”Star la mare fitză” și au vorbit despre experiența în Thailanda

Elena și Cătălina de la ”Insula iubirii” au venit în această după-amiază la ”Star la mare fitză” și au vorbit despre experiența în Thailanda.

Ispita Cătălina a dezvăluit cum s-a simțit să joace rolul ispitei și să îi supună la teste pe concurenți.

”A fost o experiență frumoasă, am întâlnit oameni minunați. De la fiecare ai ceva de învățat, cred că și telespectatorii au avut ceva de învățat, nu numai noi. Atât timp cât vii acolo să îți testezi iubirea, este normal ca eu să îți îngreunez acest test”, a spus Cătălina.

Elena a vorbit la rându-i despre relația pe care a avut-o cu Tomiță.
”Într-adevăr, a fost o experiență extraordinară. Atunci era iubitul meu, acum este fostul meu iubit. Avusese loc o ruptură între noi și voiam să știm ce se întâmplă cu viitorul nostru, Eram de patru ani și jumătate.
Am ajuns în Thailanda, a fost foarte frumos în prima zi, că s-a decalat programul, știam că avem un anumit număr de minute. Sasha al meu nu reacționa și am rămas așa și am plecat.
M-am împrietenit cu ispita, cu Matei, apoi cu Tomiță. L-am plăcut pe Matei, mi-am dorit și eu aceeași afecțiune și grijă ca altă concurentă și recunosc că m-am îndrăgostit de Tomiță.
Ne-am mai văzut încă trei luni după și am decis că mai bine o lăsăm baltă. Am decis eu asta. Caut ceva mai mult, nu vreau să jignesc pe nimeni. Am descoperit că el avea și alte domnișoare în viața sa. Dar trebuie să știm să avem o limită și să ne oprim, să nu ne facem rău.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Să nu te încrezi niciodată în prieteni. Cruduța, în pragul unui infarct după ce a văzut moartea... din Carpați!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri