Antena Căutare

„Elif”, de la Happy Channel, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei

Serialul turcesc fenomen, Elif, este tot mai aproape de marele final, ce va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel. Aseară, Elif a situat postul de televiziune pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor.

Serialul turcesc fenomen, „Elif”, este tot mai aproape de marele final, ce va fi difuzat pe 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel. Tot mai mulţi telespectatori urmăresc cu sufletul la gură deznodământul poveştii care a cucerit o lume întreagă, astfel că aseară, serialul „Elif” a situat postul de televiziune pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor.

Aseară, în intervalul difuzării (18:00 – 18:59), Elif a fost lider de audiență la nivelul posturilor de televiziune pentru femei, obținând o cotă de piață de 7.5% și un rating mediu de 1.4 procente. Pe poziția a doua s-a aflat Pro Gold, cu o cotă de piață de 2.1% și un rating mediu de 0.4 procente. Serialul fenomen ce se apropie de marele final a clasat Happy Channel asearã, în întervalul de difuzare, pe poziţia a patra în top all channels la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Transmis deja în șase țări, în afară de Turcia, (Pakistan, Indonesia, Grecia, Bosnia-Herțegovina, Serbia și Columbia) produs de Fremantle la standarde care ar concura cu orice film de Hollywood, “Elif” i-a cucerit iremediabil pe telespectatori. Marele final al serialului va fi difuzat luni, 7 octombrie, de la ora 18:00, la Happy Channel.

Zoe Vasilescu va ocupa funcția de VP Sales & Corporate Affairs la Antena Group... Te abonezi la Jurnalul şi câştigi televizoare, genţi, ceasuri, încălţăminte şi multe alte premii!...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x