Căutare Live

Ellie White, la primul travesti: “A trebuit sa ma inraiesc pentru Freddie Mercury!”

Ellie White a trecut printr-o transformare uluitoare in dorinta de a-l imita cat mai bine pe celebrul Freddie Mercury. Artista a primit sarcina de a avea primul travesti in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” si de a intra in pielea regretatului solist al trupei Queen.

Ellie a interpretat ireprosabil hitul “Living on my own” aparand in fata juriului si a telespectatorilor purtand mustata, peruca din par scurt si costum mulat in carouri alb si negre. In plus, artista a trebuit sa si imite dansul, gesturile si mimica starului rock, iar aceasta sarcina a fost indeajuns de dificila.

Ozana Barabancea si Andrei Aradits au antrenat-o pe solista pentru a deprinde cele mai importante aspecte ale personalitatii puternice a lui Mercury.

“Este o piatra de incercare pentru orice vocalist care se respecta”, a tinut sa o asigure Ozana. Aradits, la randul lui, s-a aratat suspicios la inceput, considerand ca Ellie este prea cuminte pentru un astfel de rol. “Este un personaj extrem de exploziv si atat de puternic incat nu are nicio legatura cu tine! Ar trebui sa ai mult zvac si sa renunti la bunul tau simt nativ”, i-a spus el.

Artista a oferit in final o prestatie de neuitat, asemanarea cu celebrul star rock fiind izbitoare. “A trebuit sa rup, sa ma inraiesc, sa fiu dura. Sper ca mi-a reusit”, a declarat Ellie.

Ellie White a interpetat pana acum alte doua roluri memorabile. In prima editie a emisiunii “Te cunosc de undeva” a intrat in pielea Romicai Puceanu, castigand competitia, iar apoi a imitat-o pe Anna Lesko.

Unii ajung pe cal la batalie. Cheloo strabate tara in masina pentru X Factor, diseara, de la 20.30!... Vrea sa-l aiba mereu aproape! Roxana Vancea si-a tatuat numele lui Bendeac...
Ultimele știri