Antena Căutare

Emilia Ghinescu și-a deschis sufletul într-un interviu emoţionant: “Pentru mine, acasă era iadul”

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi, Emilia Ghinescu, îşi deschide sufletul într-un interviu emoţionant acordat Florentinei Fântânaru, difuzat sâmbăta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi, Emilia Ghinescu, îşi deschide sufletul într-un interviu emoţionant acordat Florentinei Fântânaru, difuzat sâmbăta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars.

„Am fugit de acasă de multe ori. Bunicii erau singura mea scăpare, pentru mine, acasă era iadul, raiul era la ţară, la bunici”, povesteşte artista, făcând referire la copilăria umbrită de abuzurile tatălui său.

Deşi acum Emilia este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă, lucrurile nu au fost mereu aşa. „Dacă aş da timpul înapoi, nu m-aş mai mărita aşa de devreme, nu aş mai face acte, omul, când faci acte cu el, crede că îţi e un fel de proprietar”, i-a mărturisit artista Florentinei. Tot Florentinei i-a povestit şi unul dintre cele mai dureroase momente din viaţă:

„Nu le-am refuzat niciodată nimic copiilor mei, iar atunci când, în prag de divorţ, Andrei, baiatul meu, a venit şi mi-a spus <<mama, nici măcar pentru mine nu poţi, dacă te rog eu, să te întorci la tata?>> a fost primul moment în care m-am simţit cu adevărat neputincioasă.

Despre momentele dureroase din copilărie, despre fostele căsnicii, despre copiii săi, dar şi despre bucuriile vieţii sale, Emilia Ghinescu vorbeşte deschis sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Difuzat în peste 200 de ţări, urmărit de 120 de milioane de oameni! Regina Elisabeta a II-a e telespectator fidel. Poves... Adi Hădean, mărturisiri la "Dincolo de aparențe": “I-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit ...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x