Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Emisiunile cu traditie ale Antenei 1 isi consolideaza pozitia de lider. Acces Direct si Un show pacatos din nou pe primul loc

Acces Direct si Un show pacatos au fost si ieri intaia alegere a celor mai multi telespectatori. Emisiunile tabloid prezentate de Simona Gherghe si Dan Capatos au condus clasamentul de audienta in randul publicului din mediul urban.

Simona Gherghe si Dan Capatos au revenit pe 3 septembrie cu un nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza la Antena 1, dar si cu o echipa comuna care dovedeste in fiecare zi ca este cea mai buna in materie de divertisment tabloid de televiziune. Acces Direct si Un show pacatos sunt constant intaia alegere a telespectatorilor, asa cum s-a intamplat si ieri cand ambele emisiuni ale Antenei 1 s-au impus lider incontestabil de audienta.

Emisiunea prezentata de Simona Gherghe a surclasat pe 19 septembrie concurenta cu o audienta medie de 4.9 procente si 19.5% share, lasand pe locul al doilea, la mare distanta programul difuzat de principalul competitor, Pro Tv. Astfel, Stirile Pro Tv 17 si emisiunea Happy Hour, difuzate de Pro Tv in intervalul orar al emisiunii Acces Direct au inregistrat o medie de 4 puncte de rating si doar 16.1% share.

Pe aceeasi pozitie fruntasa s-a mentinut si Un show pacatos. Dan Capatos si colegii lui au tinut in fata micilor ecrane o medie de 301.000 de telespectatori din mediul urban, impunand si de aceasta data Antena 1 pe primul loc.

Recomandari