EXCLUSIV! Adelina Pestritu si Robert Miu nu se inteleg la repetitiile pentru dansul mirilor de pe “Vaporul Iubirii”

Doar cateva clipe ii mai despart pe concurentii de pe “Vaporul Iubirii” de aflarea cuplului castigator al show-ului, iar acestia trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a convinge juriul ca relatia lor este cea mai puternica dintre toate cele de pe nava. Perechile ramase pe vas au avut de pregatit cateva probe grele, pentru cel mai important concurs al emisiunii, cel din fata juriului, care va decide soarta povestii lor de iubire.

Una dintre probele pe care concurentii au trebuit sa le treaca pentru a dovedi ca si-au ales partenerul potrivit a fost cea a dansului, un test de sincronizare si cunoastere reciproca, menit sa le verifice spontaneitatea dar si compatibilitatea unuia cu celalalt. Astfel, unele perechi au uimit prin eleganta si concordanta miscarilor, in timp ce alti concurenti nu au reusit sa dovedeasca decat faptul ca sunt putin stangaci si nepriceputi in ale dansului.

Cea mai inventiva pereche a fost de departe cea a lui Kamara si a partenerei sale, Ana Maria, care a oferit celor prezenti un spectacol al spontaneitatii si al miscarilor inedite. La polul opus s-au situat Robert Miu si Adelina Pestritu, acestia avand nevoie de cele mai multe repetitii si indicatii din partea coregrafilor pentru a reusi sa duca partida de dans la bun sfarsit.

Desi Adelina si-a dovedit anterior calitatile de "serpoaica" in arta dansului, Robert pare ca ar avea doua maini stangi si o lipsa totala de joc de glezne cand vine vorba de pasi de dans si nu de pase la fotbal. Norocul lui a fost Adelina, care a fost atat de rabdatoare cu partenerul sau, incat l-a coplesit cu sarutari pasionale pentru a-l ajuta sa invete mai usor coregrafia.

Vor reusi Adelina si Robert sa convinga juriul ca intre ei exista sentimente puternice si ca sunt o pereche desavarsita? Cine sunt castigatorii celei mai frumoase aventuri ale acestei veri, urmariti duminica, de la 20:20, la Antena 1, in ultima editie a show-ului "Vaporul Iubirii", un episod care va intrece toate asteptarile telespectatorilor.

Vezi mai jos galeria foto!

Ultimele știri