Antena Căutare

Face rime ca și Flick, are talent și când nu spune nimic. Free-style cu (i)Umor de Casper Fantoma, șeful cuvintelor!

În buletin se numește Bogdan Panaite, dar numele de scenă ne aduce aminte de un film despre o fantomă adorabilă. Casper le-a ridicat degetele tuturor juraților iUmor

În buletin se numește Bogdan Panaite, dar numele de scenă ne aduce aminte de un film despre o fantomă adorabilă. Casper le-a ridicat degetele tuturor juraților iUmor.

Îi place să se joace cu vorbele, dar nu deranjează pe nimeni. Mai mult, atunci când le pune pe muzică iese ceva frumos și uneori, așa cum o face și Flick, face rime la comandă. Poate confirma chiar Mihai Bendeac, cel care l-a provocat pe Casper la un moment de improvizație absolut încântător. Deși n-a fost impresionat în primă fază, Cheloo a recunoscut că tânărul Bogdan are calități și poate face lucruri mult mai spectaculoase în fazele următoare.

Magicianul care știe să se joace cu veverița i-a convins pe jurați. Pufic și Andrei au primit undă verde pentru finală... Ca-n lumea Disney. Magia continuă cu... violență. Un număr cu telefoane sparte și deznodământ fericit!...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x