Căutare Live

Finala X Factor se vede cu toata gasca de sustinatori

Mai sunt trei zile pana la marea finala X Factor. Emotii mari pentru Alin, Andrei si Iulian, pentru mentorii lor, dar si pentru sutele de sustinatori. Pentru acestia din urma, Antena 1 a pregatit o surpriza de zile mari. Sustinatorii fiecarui concurent sunt invitati sa se stranga in cate un club din Bucuresti pentru a urmari marea finala. La finalul show-ului, castigatorul va merge sa isi intalneasca fanii.

Finala X Factor se vede cu toata gasca. Antena 1 ii invita pe fanii fiecarui concurent sa isi sustina favoritii la cate o petrecere dedicata fiecarui finalist. Astfel, cei care isi doresc ca Alin Vaduva sa fie primul star X Factor sunt asteptati duminica, inainte de marea finala, de la ora 19.00, la Club Pose pentru a urmari impreuna marea finala si a demonstra ca sunt cea mai tare gasca de fani. Daca Alin va fi cel care va castiga X Factor, va veni si el dupa terminarea show-ului pentru a sarbatori alaturi de cei care l-au votat.

Fanii lui Andrei Leonte sunt invitati pe 1 ianuarie 2012, de la aceeasi ora, la Club Collage. Si in cazul sau, promisiunea ramane valabila. Daca va iesi invingator din cursa pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din Romania, Andrei li se va alatura prietenilor si fanilor dupa marea finala pentru a se bucura impreuna de victorie.

La fel va face si Iulian Vasile, ai carui fani sunt invitati in Club Opium Stage pentru a-l urmari la ultima sa reprezentatie X Factor.

Cei care nu vor putea raspunde invitatiei Antenei 1 de a se alatura sustinatorilor si a vedea impreuna finala X Factor, pot urmari show -ul acasa, de la 20.20, numai pe Antena 1. Pentru marea finala, Alin, Andrei si Iulian vor pregati trei melodii fiecare si vor face show pentru a convinge publicul ca merita sa ii acorde voturile lui. Emotiile sunt mai mari ca niciodata, astfel ca cei trei concurenti repeta zilnic pentru ca duminica seara show-ul sa fie perfect.

Urmareste Revelionul la Antena 3... Mihaela Radulescu lider de audienta si cu a doua editie "Intre prieteni"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri