Căutare Live

Finalistii X Factor repeta din greu inainte de marea finala. Care este preferatul tau?

Un singur pas ii mai desparte pe cei trei finalisti X Factor de marele premiu, in valoare de 200.000 de euro. Iulian Vasile, Alin Vaduva si Andrei Leonte traiesc intens momentele dinaintea marei finale, mai emotionati ca niciodata. Cei trei pregatesc o gala spectacol, cu momente deosebite, de 1 ianuarie, de la 20:20 la Antena 1.

Cu doar cateva zile inainte de marea finala a supershow-ului X Factor, cei trei finalisti traiesc mai intens ca niciodata tensiunea si emotiile show-ului. Iulian Vasile, Alin Vaduva si Andrei Leonte le pregatesc telespectatorilor un spectacol de zile mari si vor sa dea totul in marea finala X Factor difuzata de 1 ianuarie, de la 20:20, la Antena 1. Fii alaturi de concurentul tau preferat in marea finala X Factor.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... De Revelion, Fernando de la Caransebes isi face televiziune. Invitat special la lansare, in noaptea dintre ani, Fuego...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri