Antena Căutare

Flavia Mihăşan, mărturisire uimitoare: „N-aș putea să renunț niciodată la ciocolată”

Flavia Mihășan, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 24 iulie, și în postura de concurentă la “Splash! Vedete la apă”, este o mare amatoare de ciocolată.

Flavia Mihășan, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 23 iulie, și în postura de concurentă la “Splash! Vedete la apă”, este o mare amatoare de ciocolată.

Îmi place ciocolata dintotdeauna. Iar cel mai mult dintre toate, ciocolata cu alune de pădure și cea cu caramel. O dată am mâncat o ciocolată de 300 de grame, singură, și trei zile după aceea, nu m-am mai atins de o alta. Aceasta a fost cea mai lungă perioadă în care nu am m-am atins de ciocolată”, ne-a spus Flavia.

Și dacă la carne Flavia a renunțat acum ceva vreme, pentru că așa a simțit că trebuie să facă, cu totul altfel stă situația în ceea ce privește ciocolata. “N-aș renunța la ciocolată pentru nimic în lume”, a concluzionat ea.

Miercuri, 15 iulie, de la ora 21.30, CRBL își aduce jucăria preferată în platou, la “Te pui cu blondele?”... Splash! Vedete la apă. De la vârsta de 7 ani, Marian Mexicanu’ doarme cu acordeonul în pat...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x