Antena Căutare

Florin Ristei flirtează cu Alina Pușcaș, la “Splash! Vedete la apă”

“Ristei se jughinește toată ziua cu Alina Pușcaș”, asta e concluzia la care au ajuns antrenorii celor doi de la “Splash! Vedete la apă”, după antrenamentele acestora pentru show-ul din 25 iulie, de la Antena 1.

“Ristei se jughinește toată ziua cu Alina Pușcaș”, asta e concluzia la care au ajuns antrenorii celor doi de la “Splash! Vedete la apă”, după antrenamentele acestora pentru show-ul din 25 iulie, de la Antena 1.

Alina și Florin se șicanează și își fac, unul altuia, tot soiul de glumițe cu subînțeles, în urma cărora chicotesc, se îmbrățișează și se înghiontesc, ba chiar Florin o sărută pe gură pe Alina și îi spune, mai în glumă, mai în serios, un “Te iubesc!” în văzul tuturor!

Și asta nu-i tot: el îi face ei serenade, iar ea o sună pe mama lui Florin, pentru ca aceasta să-i încurajeze la “Splash!”. Și nu este singura dată când frumoasa prezentatoare de la “Te cunosc de undeva!” se conversează telefonic cu doamna Ristei. “Dacă o mai sun, o să creadă că-l pețesc!”, spune Alina, spre amuzamentul tuturor.

La Bacău, la filmări, Pușcaș și Ristei au fost în continuare nedespărțiti. De altfel, în ediția de vineri, 25 iulie, cei doi continuă să flirteze. Ristei o ia în brațe și se aruncă împreună în apă, apoi stau amândoi pe marginea piscinei și se hârjonesc, amuzându-se strașnic.

Cum se susțin cei doi în concurs, vedeți vineri, 25 iulie, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1.

Andreea Mantea, în lacrimi la „Burlăciţa” „Nu vă ţine nimeni cu forţa aici!”... SuperBingo Metropolis: Norocul i-a adus DOUĂ Dacii Duster dintr-un foc!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x