Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Gabriel Corrado in „Narcisa Salbatica”

Din 2 martie telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia sa il vada pe celebrul actor si scenarist argentinian, Gabriel Corrado, in telenovela Narcisa Salbatica. Personajul pe care acesta il va interpreta este un important om de afaceri strain care ajunge sa o intalneasca pe Narcisa, fiind fascinat de frumusetea si candoarea acesteia.

In scenele din "Narcisa Salbatica" Gabriel o va avea alaturi pe Augusta Lazarov, cea care va interpreta rolul Almei - asistenta sa personala, si pe Alina Puscas - interpreta Narcisei, insa pe parcursul saptamanii petrecute in Romania pentru filmari a avut ocazia sa ii intalneascã pe aproape toti membrii echipei de actori din telenovela difuzata de Antena 1.

Gabriel Corrado nu a fost la prima vizita in Romania, el intalnindu-i pe producatorii si regizorii serialului difuzat de Antena 1 si in aceasta toamna, la debutul "Narcisei Salbatice". In urma intalnirii de atunci, Gabriel declara: "am avut cateva zile de lucru foarte intense, dar extraordinar de interesante si pozitive, iar acum suntem online intre echipele din Buenos Aires si cele din Bucuresti. Cu siguranta ca voi veni din nou la Bucuresti. Este important sa transmitem entuziasmul, daruirea si farmecul acestui gen de activitate in care suntem implicati cu totii, echipa de productie si echipa de creatie, pentru ca proiectul nostru sa fie cel mai bun."

Debutul artistului ca actor in proiectul pe care il coordoneaza a culminat cu sosirea primaverii, asa ca indragitul argentinian va profita de ocazie pentru a oferi astfel un martisor tuturor romancelor care il vor urmari in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22.00, la Antena 1.

Recomandari