GALERIE FOTO! Partida fierbinte de striptease la Burlacita

Trei dintre concurenti danseaza pentru frumoasa Bianca Atunci cand vine vorba sa isi impresioneze aleasa inimii, pretendentii frumoasei Burlacite Bianca Dragusanu nu se dau in laturi de la nimic. Trei dintre concurenti i-au pregatit divei un numar special de streaptease.

Fie ca au trecut prin apa sau prin foc, fie ca s-au intrecut din rasputeri, mai ceva ca in armata, sub privirea agera a comandatului Bote, de-a lungul celor sapte episoade pretendentii frumoasei Burlacitei au ales cu sufletul si au luptat cu trupul pentru a-si impresiona aleasa inimii.

Ajunsi deja pe ultima suta de metri, baietii au inteles ca timpul nu le mai este deloc un aliat, asa ca profita la maxim de fiecare minut in compania senzualei roscate. Daca la inceput erau destul de timizi, ba chiar timorati de camerele de filmat, acum concurentii Burlacitei par lipsiti de orice inhibitie.

Intr-o seara, baietii i-au pregatit frumoasei Burlacite un numar special de striptease. In timp ce Alin si Andrei Dumitriu prefera sa stea deoparte, ceilalti trei concurenti tin cu orice pret sa o impresioneze pe Bianca. Neavand defel experinta in acest domeniu, baietii mai mult o amuza pe Burlacita.

Cel care reuseste din nou sa iasa in evidenta si sa se faca remarcat de catre senzuala roscata este nimeni altul decat antrenorul de fitness Adrian Vasilache, iar stradaniile tanarului nu raman nerasplatite. Cum s-au descurcat cei trei stripperi amatori, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari joi, 18 august, de la 20:20, intr-un nou episod Burlacita.

Ultimele știri