Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gary Barlow, juratul X Factor UK, a ajutat o concurenta de 70 de ani sa ajunga acasa

Cu toate ca nu au trecut decat cateva zile de la inceperea noului sezon X Factor in Marea Britanie, zvonurile din culisele show-ului nu au intarziat sa apara. Desi in cadrul emisiunii, juratul Gary Barlow isi asuma rolul unui evaluator dur si de multe ori lipsit de diplomatie, se pare ca acesta este in realitate mult mai bland decat ar lasa sa se vada in timpul emisiunii.

Conform "The Sun", la una dintre auditiile X Factor UK, Gary Barlow i-a oferit 100£ unei concurente de 70 de ani pentru a-si plati taxiul catre casa. Pentru a ajunge la auditii, Ann Tunstall, curajoasa concurenta de 70 de ani, a mers cu mai multe mijloace de transport in comun din Brighton catre South-East London, destinatia unde se tineau auditiile. Batrana a venit singura la auditii deoarece sotul ei in varsta de 55 de ani era inca la munca.

In cadrul auditiilor, Ann a interpretat melodia "The hills are alive" din celebrul film "The sound of music". Ann a primit si cateva comentarii apreciative din partea juriului, Tulisa Contostavlos incurajand-o foarte mult. Ann nu a surprins juriul doar cu interpretarea sa si prin curajul de a veni la auditii, ci si cu o replica neasteptata. Ann le-a marturisit juratilor ca ii este dor de Simon Cowell, fostul jurat al emisiunii, recunoscut pentru sinceritatea si duritatea cu care le vorbea concurentilor.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii romani au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X factor difuzat in Romania de postul Antena 1 se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

Recomandari