Acum toate fetele îl vor! Un fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a îmbogățit!

Ghinionist în dragoste inițial, dar norocos la bani! Cam așa ar putea fi caracterizat Florin Ciobănică, unul dintre foştii concurenţi ai sezonului doi al show-ului matrimonial

Florin Ciobănică

FB

Ghinionist în dragoste inițial, dar norocos la bani! Cam așa ar putea fi caracterizat Florin Ciobănică, unul dintre foştii concurenţi ai sezonului doi al show-ului matrimonial.

Deși nu și-a găsit jumătatea atunci, bărbatul a fost lovit de noroc, iar de câteva zile Florin este mai bogat cu zeci de mii de euro.

Totuşi, pe plan financiar, fostul concurent susţine că a răsărit soarele, iar acum este mai bogat. "În emisiune am povestit despre despăgubirea care mi se cuvine mie şi familiei mele de la statul bulgar. Acum a venit. Nu pot spune că este o sumă foare mare, e doar un ajutor în ceea ce vreau să fac şi să devin. Vorbim de câteva zeci de mii de euro care se vor împărţi. Banii vor sta într-un cont până atunci când voi fi sigur că sunt pregătit să fac ceva cu ei", a mărturisit Florin, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Fostul concurent stă în Pitești și s-a angajat ca bucătar. Are foarte mulți admiratori virtuali care îl urmăresc pe Facebook. Recent, Florin a cunoscut și succesul pe plan personal.

Ultimele știri