Căutare Live

GSP TV a revenit in grila de programe a RCS - RDS!

Compania RCS - RDS a reintrodus GSPTV in grila sa. Postul de sport al trustului Intact se poate receptiona din aceasta saptamana, si pe digital, si pe analogic in reteaua respectiva.

Pe analogic veti gasi postul pe canalul 57, frecventa 759,25 megaherti. In zilele urmatoare va fi introdus si pe DTH in reteaua RCS. GSPTV va ofera Liga I de fotbal, toate meciurile din rugby-ul romanesc, turnee de tenis ATP, tenis de masa, meciuri de fotbal international, cele mai bune talk-show-uri, si cele mai dinamice stiri din sport!

Din aceasta saptamina, GSP TV este si in reteaua RCS-RDS! In Bucuresti,GSP TV se receptioneaza in reteaua analogica pe canalul 57, frecventa 759,25 MHz. Da o cautare la televizorul tau!

Da-i pe GSP TV!

Gigi Becali, un nas foarte generos! Vezi ce cadou de nunta a facut cuplului Gabriela Vranceanu Firea si Florin Pandele!... Cinci lucruri pe care nu le stiati despre Florin Pandele, sotul Gabrielei Vranceanu Firea! Declaratii, la Te pui cu blon...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri