Haaaaai iubito, uita-te mai bine.... Iti vine sa crezi ca e Radu de la Bosquito?

Radu Almasan, solistul de la Bosquito, a acceptat provocarea „Te cunosc de undeva!” si saptamana aceasta il veti putea urmari intr-un rol de senzatie, pe scena super show-ului. A petrecut ore bune la machiaj, si-a schimbat culoarea pielii, si-a vopsit unghiile, si-a pus gene false si s-a si ingrasat cateva kilograme. In pielea cui crezi ca va intra artistul? Ramane de vazut sambata aceasta, de la 20:30, intr-un nou episod „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1!

Spectacolul continua pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!". Sambata aceasta noi personaje de senzatie prind viata, in interpretarea concurentilor „Te cunosc de undeva!". Vor canta pe scena super show-ului Sting, Kylie Minogue, Inna, Nelu Ploiesteanu, Radu Almăsan, Marina Voica, Pink si Mark Anthony.

Invitatul special al acestei editii este indragitul interpret al trupei Bosquito, Radu Almasan. Si-a intrat atat de bine in rolul divei ciocolatie, incat i-a lasat fara cuvinte pe jurati. L-au aplaudat cu inima deschisa si au recunoscut la unison ca pentru cineva care este se afla la prima transformare a fost de-a dreptul excelptional. Nu ratati sambata aceasta, de la 20:30, un nou episod incendiar „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1!

Ultimele știri