Hala Gorani, de la CNN la Antena3: "Am inceput sa filmam si cu telefonul mobil"

"N-am mai dormit bine de un an", a declarat Hara Gorani intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 realizat de Mihai Gadea, la reuniunea televiziunilor de stiri. Unul dintre cei mai buni realizatori ai CNN International a vorbit despre cat de agitata este viata de jurnalist.

"Nu am crezut ca lumea o sa se schimbe atat de repede, mai ales in ultimii 20 de ani. Felul in care transmitem stirile s-a schimbat. Exista atata tehnologie care ne ajuta, de cateva ori am filmat si cu telefonul mobil"


"Daca privesti din punct de vedere jurnalistic toate povestile si toate evenimentele pe care le prezentam inseamna oarecum povestea carierei noastre. Lucram intr-un rimt alert, fara pauza. Daca pastram acest ritm ne vom extenua. Eu n-am mai dormit bine de un an", a mai afirmat Hara.

Jurnalista de la CNN a spus ca si-ar dori foarte mult sa viziteze Romania, o tara despre care nu stie foarte multe: "N-am fost niciodata in Romania si as vrea sa merg. Tatal unuia dintre producatorii mei este din Romania. Nu auzisem nici de Bucuresti, nici de Romania, desi in profesia mea am calatorit in foarte multe tari. Cand aud de tara voastra ma gandesc la limba, care este limba latina si imi aduce aminte de limba franceza, prima mea limba materna", a declarat Hala Gorani.

Antena 3 va fi reprezentata de directorul Mihai Gadea la reuniunea televiziunilor de stiri, care se desfasoara in aceste zile la Lisabona

Cine este Hala Gorani


Cariera de jurnalist si-a inceput-o in 1994 in Franta ca reporter pentru France Press si France 3. Dupa o scurta perioada la Bloomberg Television din Londra, Hala s-a alaturat in 1998 postului CNN unde prezinta stirile externe.

Avand in vedere orginile sale arabe, Hala Gorani a fost principalul corespondent al CNN pentru Orientulul Mijlociu. Nu intamplator, in 2006 s-a aflat in Mijlocul evenimentelor din timpului interventiei israeliene din Liban. In acelasi an, a inceput realizarea unei emisiuni dedicate problemelor din Orientul Mijlociu.

Hala Gorani a devenit cunoscuta publicului american si datorita unor interviuri celebre. Printre personalitaþile cu care a stat de vorba se numara Dalai Lama, Tony Blair, presedintele palestinian Mahmud Abbas dar si tenismenul Roger Federer.

Din 2009, Hala Gorani este gazda emisiunii International Desk gazduita de CNN.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri