Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Helmuth Duckadam castiga la Negru mai mult decat in '86

Cel mai tare gameshow din lume, Castigi in 60 de secunde, se intoarce miercuri, 14 septembrie, la Antena 1 si nu oricum, ci cu o miza de doua ori mai mare. Helmuth Duckadam vine pe platoul de Castigi in 60 de secunde pentru a-si demonstra indemanarea. Fostul portar al Stelei e sigur ca va lua de la Negru mai mult decat in '86, cand a scris o pagina in istoria fotbalului romanesc.

Saptamana de foc pentru cel mai longeviv moderator de divertisment din Romania. Dan Negru revine in grila de programe a Antenei 1 cu doua dintre cele mai indragite productii de divertisment.

In fiecare marti, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor savura un nou sezon al celor mai spectaculoase farse marca Dan Negru, din care nu vor lipsi exploziile, cascadoriile sau situatiile absurde, iar fiecare seara de miercuri va sta sub semnul secundelor de milioane, in cel mai nou sezon al celui mai tare gameshow din lume, Castigi in 60 de secunde.

In prima editie a noului sezon Castigi in 60 de secunde, vedeta care a acceptat sa isi faca publica indemanarea este nimeni altul decat „Eroul de la Sevilla", Helmuth Duckadam. Fostul portar al Stelei se bazeaza pe precizia si indemanarea sa, care i-au adus un loc in Cartea Recordurilor si Stelei Cupa Campionilor. Astfel, Duckadam e sigur ca va lua de la Negru mai mult decat in '86, cand a scris o pagina in istoria fotbalului romanesc si a castigat cat sa isi cumpere celebrul video, la moda in perioada aceea.

Cu o audienta extraordinara, gameshow-ul Castigi in 60 de secunde si-a confirmat succesul international chiar de la prima editie a acestui sezon, cand a reusit sa aduca in fata televizorului peste un milion de telespectatori.

Cu doua emisiuni la Antena 1 si alte doua la o televiziune din Chisinau, Dan Negru se mentine cel mai longeviv prezentator de divertisment din tara noastra, aflat mereu pe primele locuri in preferintele telespectatorilor. De altfel, de la inceputul lui 2011 si pana la binemeritata vacanta din vara, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Castigi in 60 de secunde si Te pui cu blondele?, s-au mentinut mereu in top 10 emisiuni de divertisment.

Recomandari