In aceasta seara, Antena 1 iti propune doua filme de actiune: "Datorie de sange" si "Justitie pe cont propriu"

De Ziua Femeii, Antena 1 nu ii uita nici pe barbati si le ofera multa actiune, intr-o seara speciala, programand doua filme de exceptie: "Datorie de sange/The Package" (20:30)  si "Justitie pe cont propriu/Seeking Justice" (22:30)!

"Justitie pe cont propriu/Seeking Justice" (SUA, 2011) ii are in fruntea distributiei pe Nicolas Cage, January Jones ("Mad Men"), Guy Pearce ("Hurt Locker", "The Road", "Memento"), Harold Perrineau ("Lost", "28 Weeks Later") si Jennifer Carpenter ("Dexter", "The Exorcism of Emily Rose".). Regia ii apartine lui Roger Donaldson ("The Bank Job", "World’s Fastest Indian", "Thirteen Days"), dupa un scenariu original de Robert Tannen.

Will Gerard (Nicolas Cage) este un profesor de engleza pasionat de meseria sa, fericit in casnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciana de succes. Cei doi se bucura de viata lor linistita, cu concerte, barbeque in gradina casei si, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de sah cu directorul scolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimba intr-o noapte, cand Laura e atacata violent pe drumul de intoarcere de la studioul unde avusese repetitii.

Trailer "Justitie pe cont propriu/Seeking Justice":

Batuta si violata, artista Laura zace inconstienta in spital, dar Will nu se lasa si o vrea acasa, dar mai ales razbunata. Nerabdator in a-si gasi dreptatea imediat, fara a mai trece prin taraganarea unui proces, Gerard are norocul sa fie abordat de un individ (Guy Pierce), care ii face exact oferta mult asteptata.

Profu' de engleza nu sta pe ganduri si accepta sa intre intr-o organizatie de justitiari pe cont propriu, ale caror actiuni sunt pe cat de periculoase, pe atat de infricosatoare.

"Datorie de sange/The Package" (SUA, 2012) prezinta povestea unui curier care trebuie sa livreze un pachet misterios in timp ce este urmarit de niste gansteri neobisnuiti. Scurt si la obiect. Suna interesant? Vizionare placuta! Din distributie fac parte, printre altii, Dolph Lundgren si Steve Austin.

Sursa & foto: cinemagia.ro

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri