Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

"In premiera": Traficul de caviar din Romania si detaliile celui mai mare scandal judiciar al secolului XX, duminica, la Antena 3

Pe vremuri, Romania era unul dintre cei mai mari exportatori de caviar din Europa. Astazi am devenit patria braconajului si a traficului de icre negre. Un business ilegal de milioane de euro se desfasoara de-a lungul Dunarii, dar, desi e la vedere, pare de neoprit.

Traficul de sturioni se face cu protectie de sus si chiar cu ajutorul unor diplomati straini. Echipa emisiunii „In premiera" iti prezinta materialul „Hotii de caviar", duminica, de la ora 21.00, la Antena 3.

Data: 24 decembrie 1935. Victima: Tita Cristescu, fiica fondatorului BCR. Suspect: Liviu Ciulei - tatal. Presa vremii consemna. Tanara Tita Cristescu, fosta Miss Romania si patachina de meserie, a cazut moarta in cateva minute. Cristescu tatal, disperat de moartea fetei care ii intretinea batranetea, a facut un denunt parchetului, prin care il acuza pe Ciulei, cunoscutul antreprenor de contructii, om de cateva zeci de milioane si stimat de toata lumea.

Cum s-a incheiat cel mai mare scandal judiciar al secolului XX, aflati de la un comisar de moda veche in cel de-al doilea material „In premiera", duminica, de la ora 21.00, la Antena 3.

Recomandari