Antena Căutare

Începe "Splash! Vedete la apă"! Diana Dumitrescu, Flavia, Sylvia, Roxana Ciuhulescu, Cezar Ouatu, Liviu Vârciu, Șerban Copoț și Antonio Dos Santos se aruncă în gol

În prima ediție a noului sezon “Splash! Vedete la apă”, programată pe 23 și 24 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, opt vedete vor face cele mai spectaculoase salturi de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Alina Puşcaş, Pepe şi Diana Munteanu prezintă "Splash! Vedete la apă"

În prima ediție a noului sezon “Splash! Vedete la apă”, programată pe 23 și 24 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, opt vedete vor face cele mai spectaculoase salturi de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.


Flavia Mihășan, Diana Dumitrescu, Roxana Ciuhulescu, Sylvia, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Șerban Copoț și Antonio Dos Santos sunt primele vedete care vor încerca să-și depășească limitele și să-și învingă temerile legate de apă și înălțime de dragul unor fetițe, Marina (9 ani) și Andreea Sandu (12 ani), două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță. Căci trofeul „Splash!”, în valoare de 3.000 de euro, acordat câștigătorului, le va fi donat acestor două fetițe.

Ei sunt concurenţii care sparg gheaţa la "Splash! Vedete la apă"


Concurenții vor fi jurizați de Cosmin Seleși, care va puncta curajul, Ozana Barabancea, care va acorda note pentru impresia artistică, și multipul campion național și balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda, care va puncta prestația vedetelor din punct de vedere tehnic. În urma notelor acordate de cei trei jurați și de voturile publicului prezent la Bazinul Olimpic din Bacău, doar trei dintre cei opt concurenți se vor califica în semifinalele “Splash! Vedete la apă”.

VEZI AICI continuarea!

Poftiți pe la noi! Severul Nea Mărin s-a lăsat pradă senzațiilor tari și a sărit cu parapanta: „Dacă nu te dai, nu ești ... 23 şi 24 iulie, de la 20.30: Roxana Ciuhulescu sare la “Splash! Vedete la apă” fără să se fi antrenat înainte...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x