Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Intact Media Group are un parteneriat solid cu Sheffield University: studentii au vizitat studiourile de stiri si platourile de filmare

Una dintre cele mai prestigioase scoli din strainatate face in Romania cursuri de master in domenii extrem de atractive pentru vremurile pe care le traim. Cum suna marketing, PR sau advertising? Excelent, pentru ca tin de comunicare, branding, cum sa ne "vindem" mai bine, de imagine.

Studentii care urmeaza deja cursurile au trecut la partea practica printr-un scurt training la noi. De altfel, Intact Media Group este de mai multa vreme partener al Sheffield University

N-au venit in studiorile de stiri si nici in platourile de filmare ale Antenelor, ci ca sa dea piept cu specialistii in marketing ai Intact Media Grup. Sa vada cum cele mai tari produse TV sunt vandute catre public si clienti. Sa vada cum sunt lucrate si cum arata forma finala a celor mai reusite promovari de showuri.

Le-am prezentat cursantilor de la Sheffield University cam despre ce este vorba, cu ce se mananca aceasta meserie, care sunt principalele elemente cu care trebuie sa te confrunti intr-o zi normala de munca in calitate de brand manager.

Intr-o era de boom in comunicare si imagine, brandingul conteaza enorm! Si cel mai important este ca ucenicii intr-ale marketingului sa poata intra in practica lucrurilor.

Intact Media Group are deja un parteneriat solid cu Sheffield University. Colaborari cu profesionistii din trurt, dar si scoala Antenelor, Intact Media Academy. Grupul Intact sustine eforturile universitatii Sheffield care pregateste managerii romani prin reputatul lor program de MBA. De altfel, in primavara, unul dintre telespectatorii nostri a si primit o bursa de studii.

Maine, Sheffield University si SNSPA lanseaza un nou program de master la Bucuresti, in prezenta ministrului Educatiei.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Recomandari