Intact Media Group, cotă de 24,1% pe piața audienței publicității TV în semestrul I 2019!

Revista Forbes a dat publicității felul în care marii jucători de pe piața media controlează piața audienței publicității TV în prima parte a anului în curs. Așa cum era de așteptat, Intact Media Group este unul dintre protagoniștii acestui clasament

Revista Forbes a dat publicității felul în care marii jucători de pe piața media controlează piața audienței publicității TV în prima parte a anului în curs. Așa cum era de așteptat, Intact Media Group este unul dintre protagoniștii acestui clasament.

În primele șase luni ale acestui an, Intact Media Group (cinci televiziuni) are o cotă de 24,1%. (Grupul cuprinde: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV). În respectiva perioadă s-a remarcat Happy Channel, care a obținut o majorare a volumul de audiență de 112% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Cele cinci televiziuni din grupul Pro TV (CME România) au înregistrat o cotă piață de 29% din volumul de audiență livrată de piața TV. (Grupul Pro cuprinde: Pro TV, Pro X, Pro Cinema, Pro 2, Pro Gold).

Cele două grupuri rivale, Pro și Intact, dețin o cotă de piață de 53,1%.

Un grup care își consolidează prezența pe piața publicității TV este RCS&RDS (opt televiziuni) cu o cotă de piață de 5,2%.

Societatea Română de Televiziune (SRTV), reprezentată de TVR 1, TVR 2 și TVR 3, deține o cotă de piață de 1,2%, mai mică decât cotele grupurilor internaționale Discovery Communications (1,9%), Sony Pictures Televison (1,5%) și Disney (1,7%).

Intact Media Group, cotă de 24,1% pe piața audienței publicității TV în semestrul I 2019!

*Cotele de piață au fost calculate pe baza punctelor de audiență livrate de televiziuni - GRP'30 pe targetul comercial (urban, 18 - 49 de ani), în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2019.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri