Căutare Live

Întâlnire de gradul zero: Bendeac, față-n față cu Gigi Becali. „Lasă sorcova pentru că ești o... hahaleră!”

În urmă cu șase ani, Mihai Bendeac a mers în palatul omului de afaceri. Deși mulți se așteptau ca întâlnirea să fie una cu scântei, Gigi Becali l-a primit pe actor ca pe un frate mai mic

În urmă cu șase ani, Mihai Bendeac a mers în palatul omului de afaceri. Deși mulți se așteptau ca întâlnirea să fie una cu scântei, Gigi Becali l-a primit pe actor ca pe un frate mai mic.

Dialogul dintre cei doi - personaj și original - a fost absolut savuros, chiar dacă în multe dintre scentele pe care Mihai Bendeac le-a creat, latifundiarul din Pipera nu era pus într-o lumină foarte bună.

Surprize şi lacrimi! Ilie Năstase, soția sa, Brigitte, și Rică Răducanu vin la “Te pui cu blondele?”: Nu l-am văzut nici... Pe Florin de la „Mireasă pentru fiul meu” îl știe toată țara, dar să vedeți cum arată TATĂL lui! Frumușelul a moștenit o...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri