Interviu de colectie! Gabi Lunca, la “Dincolo de aparente”

Duminica aceasta, 16 octombrie, de la ora 16:30, Florentina Fantanaru ofera telespectatorilor Antenei 2 un interviu special, de colectie.

Celebra interpreta de muzica lautareasca, Gabi Lunca, a acceptat invitatia de a fi prezenta in emisiunea "Dincolo de aparente", unde va vorbi in exclusivitate despre intreaga sa viata, marturisind, de asemenea, si momentele de cumpana prin care a trecut.

Legenda vie a muzicii lautaresti s-a destainuit Florentinei Fantanaru, avandu-l alaturi in platoul emisiunii chiar pe fiul sau, Emanuel Onoriu.

Despre inceputurile carierei sale, Gabi Lunca a vorbit despre prima data cand a pasit in studioul Radiodifuziunii, loc in care avea s-o cunoasca pe Maria Tanase.

"Acolo era doamna Maria Tanase, desi eu fiind copil, repertoriul dansei nu era pe placul meu, cand am vazut-o acolo intr-o rochie frumoasa, sedea greceste si injura ca barbatii, injura dirijorul ca nu-I placea cum iese...In schimb, doamna Maria Lataretu era sus si cand m-a pus pe mine comisia sa cant si eu am cantat si a auzit cu cata patima cant, mi-a zis: Pai tu canti foarte frumos fetito, dar ce ne facem cu Maria? Eu nu stiam ca doamna Maria Tanase era dupa geam si auzea. In momentele alea mi s-au inmuiat picioarele si n-am stiut ce sa mai fac" , a spus Gabi Lunca.

"Vreau sa multumesc, desi nu mai este printre noi, domnului Tudor Vornicu si doamnei Florentina Satmari. Cu Florentina eram prietene de familie si i-am zis: Manca-ti-as sufletul, vreau sa cant si eu mai des si mi-a zis: Gabi, e seful maine de servici, te imbraci frumos si vii cu mine. M-a luat de mana si m-a bagat in birou la domnul Vornicu i-am spus ca vreau si eu sa cant. Ma cheama o piesa, doua si odata m-au pus de am cantat si cu tractorul"

Despre sotul sau, marele acordeonist, Ion Onoriu, invitata Florentinei Fantanaru a dezvaluit: "Caracterul mi-a placut mult! Avea tactica lui de a vorbi si de a te cuceri...In 35 de ani am fost despartiti o luna si cateva zile", i s-a destainuit invitata Florentinei Fantanaru.

Intregul interviu va putea fi urmarit duminica, 16 octombrie, de la ora 16:30, in cadrul emisiunii "Dincolo de aparente", la Antena 2.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri