Antena Căutare

„iUmor”, lider de audiență pe publicul comercial

Spectacol extraordinar pe scena „iUmor”, în cel de-al treilea episod al emisiunii, difuzat asearã la Antena 1. Telespectatorii au savurat momentele pline de umor jurizate de cei trei membri ai juriului, Delia, Mihai şi Cheloo, „iUmor” impunându-se ca lider de audienţã pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de aproape 2.000.000 de români în minutul de maximă audiență de la 21.49.

Spectacol extraordinar pe scena „iUmor”, în cel de-al treilea episod al emisiunii, difuzat asearã la Antena 1. Telespectatorii au savurat momentele pline de umor jurizate de cei trei membri ai juriului, Delia, Mihai şi Cheloo, „iUmor” impunându-se ca lider de audienţã pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de aproape 2.000.000 de români în minutul de maximă audiență de la 21.49.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea „iUmor”, difuzată între 19.59-22.09 a înregistrat o audiență medie de 8,6 puncte de rating și 22,5% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe poziția secundă cu 7,6 puncte de rating și 19,8% cotă de piață.

Duminică, 17 aprilie, Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregii zile la nivelul întregului public din România. Seara a debutat cum nu se mai poate mai amuzant la „iUmor”, Delia, Cheloo şi Bendeac adjudecându-şi, pe rând, rolul de lider al juriului. „Astãzi Bendeac e şeful nostru!”, a spus Cheloo, care a mai hotãrât ca ultima zi de filmare sã fie a lui, „ca sã plece fericiţi toţi”, şi-a motivat artistul alegerea. Tot el a explicat şi ce înseamnã faptul cã în acea zi Bendeac le va fi şef: „noi vom avea douã lucruri de fãcut: sã aşteptãm sã treacã timpul, ca sã încasãm salariul pentru ziua de azi şi sã îl ignorãm, pentru cã aşa face orice angajat din România!”, a mai glumit Cheloo.

Deşi nu e vremea când se face zaibãrul, primul concurent care a destins atmosfera pe scena concursului a fost Nea Mãrin. De meserie taximetrist, domnul Ion a adus zâmbetul pe chipurile juraţilor, însa nu a fost suficient de convingãtor: „Sunteţi un nea Mãrin cam cuminte. Cuminte rãu!”, i-a spus Cheloo, singurul dintre juraţi care i-a acordat „Nu” acestuia. Nici doamna Jenny nu a fost prea convingãtoare, deşi a recurs la tot felul de tertipuri. Le-a adus juraţilor un pui rotisat şi un tort, iar pe Mihai Bendeac l-a provocat la un exerciţiu de dicţie. Delia a fost singura care i-a dat „Da” doamnei.

Nea Mărin Taximetrist l-a impresionat pe Bendeac

Cei care au spart gheaţa au fost concurenţii de la Comedy Zebra Show, care cu un numãr inedit de stand up au reuşit sã smulgã trei de „Da” din partea juriului. Momentul în care le-au explicat juraţilor cum se cheamã porcul în sat a stârnit hohote de râs în întreaga salã. Pe Ştefan Pavel, în schimb, Cheloo a reuşit sã îl demoralizeze: „Uite aşa faci un om bucãţi, fãrã ca mãcar sã te iei de el!”, i-a spus juratul. Delia şi Mihai au crezut în el şi i-au acordat voturile lor. „Problema cu Delia şi Bendeac e cã ei încã sunt buni, calzi, iartã mai uşor, trec cu vederea, <<hai cã îi facem rãu dacã îi dãm in cap>>… Nu nene, e important sã îi seceri picioarele!”, a glumit Cheloo.

Urmãtorul concurent l-a fãcut pe Andrei Ştefãnescu sã exclame: „Doamne, l-ai fãcut şi pe Cheloo sã râdã. Îţi mulţumim!”. George Tãnase a fost pe placul juraţilor cu un moment de actorie, bazat pe imitaţie, primind trei de „Da”. Tot trei de „Da” a primit şi Alex Şerban, concurentul din Moldova care a prezentat un numãr de stand up şi pe care Cheloo l-a ameninţat: „sã renunţi la bancurile cu moldoveni, pentru cã am şi eu borş de moldovean!”.

Inventatorul lumii, cum s-a autointitulat Ion Cârnu i-a uimit pe juraţi cu povestea lui. Spune despre el cã este medaliat cu aur la Bruxelles şi le-a prezentat juraţilor o mulţime de documente cu invenţii. La „iUmor” a venit cu un instrument muzical modificat de el, însã din partea juriului a primit trei de „Nu”. Tot trei de „Nu” au primit şi Lidia şi Robert, concurenţii soţ şi soţie, care s-au prezentat la concurs cu un numãr de streaptease. „Ştiţi unde ne aflãm, nu?”, i-a întrebat Bendeac, iar Cheloo a mãrturisit şi el: „Sunt de-a dreptul îngrozit. Îmi dau seama cã n-o sã arãt niciodatã aşa!”. Tot el şi-a mai motivat votul: „Dacã şi streaptease-ul a ajuns sã aibã umor, înseamnã cã şi un accident rutier poate sã aibã umor!”.

Ce s-a întamplat însã în momentul în care pe scenã a venit Andreea Lazãr, o concurentã de doar 15 ani, elevã a liceului Dinu Lipatti la clasa de actorie, cu un moment de teatru, a întrecut orice imaginaţie. Andreea s-a prezentat în faţa juriului cu un moment de roast, un gen cunoscut în America, în care o personalitate este subiectul glumelor, dintre cele mai acide, cu scopul de a amuza audienţa. „La noi nu poţi sã faci asta. Numeri pe degete vedetele care ar accepta treaba asta!”, le-a spus Mihai Bendeac colegilor sãi de juriu. Andreea şi-a construit întreg momentul în ofensivã totalã împotriva juriului. „Tu ne iei de proşti?”, s-a enervat Cheloo.

Bendeac a sãrit imediat în apãrarea fetei, iar asta nu a fãcut decât sã îl enerveze şi mai tare pe rapper. „Tot timpul încerci sã mã combaţi. S-a creat o conspiraţie împotriva mea!”, a spus acesta, iar Bendeac a continuat: „În ritmul ãsta, poate mâine ne şi batem, ca sã încheiem subiectul. Dacã stau sã mã gândesc, o bãtaie între mine şi Cheloo ar fi singurul lucru care nu s-a întâmplat aici, pentru cã am avut de toate: comedie, depresii, conflicte, drame sau chiar reveniri ca în telenovelã!”, a povestit Mihai. Andreea a primit doi de „Da” şi merge direct în aplicaţia „iUmor”, de unde telespectatorii o pot trimite în marea finalã a show-ului.

Momentul de magie al Ştefaniei Bãnicã nu a fost nici el pe placul juraţilor, aceasta primind „Da” doar din partea Deliei, iar seara s-a încheiat în forţa cu Gabriel Bãlaşa, concurentul ce a fãcut-o pe Delia sã exclame: „Nu am vãzut aşa ceva niciodatã şi n-am crezut cã o sã vãd vreodatã într-o emisiune tv!”, a mãrturisit Delia, care a continuat: „de la ce orã se difuzeazã emisiunea?”. Gabriel a adus în faţa juraţilor „iUmor” un numãr inedit de percuţie, folosind în locul unui instrument muzical, posterioarele a trei domnişoare, moment ce i-a adus trei de „Da” din partea juraţilor. „Sã te fereascã sfântul de umorul meu!”, a glumit concurentul, atunci când a fost întrebat de reporterul emisiunii dacã are umor. Juraţii s-au amuzat încã de la apariţia sa pe scenã şi l-au luat imediat la întrebãri. „Aţi învãţat pe pielea dumneavoastrã?”, a glumit Delia, iar rãspunsul concurentului a stârnit hohote de râs: „pe pielea mea şi pe a altora!”.

Cheloo a urmãrit cu mare interes momentul percuţionistului: „Sunt convins cã toţi bãrbaţii din ţara asta au pierdut din vedere percuţionistul!”, a spus rapper-ul, care a continuat: „Aş dori sã încerc şi eu în culise, dacã se poate!”. Prezentatorii nu au putut sta nici ei deoparte, astfel cã la finalul reprezentaţiei s-au oferit sã dea o mânã de ajutor, la propriu: „Eu sunt doctor acum! Am mâinile reci!”, a glumit Şerban Copoţ, însã Cheloo nu l-a menajat: „Mori! Repede!”, i-a spus râzând juratul „iUmor”. La testimonial, rapper-ul a mai spus: „Nici nu vreau sa mã gândesc ce a gândit fiecare persoanã care a fost aici de faţã. Ãsta e genul de act 100% pentru bãrbaţi!”. Duminica viitoare, de la 20:00, o nouã serie de concurenţi îşi testeazã umorul în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1.

„iUmor” propune un sistem de vot cu totul diferit faţã de tot ce s-a vãzut pânã acum în materie de jurazare, astfel cã acei concurenţi care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, au ocazia sã fie votaţi de cãtre telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creatã special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigãtorul fiecãrei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va ajunge direct în marea finalã a emisiunii „iUmor”.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 17 aprilie 2016

"Fetelor, ţineţi-l că leşină!" Mihai Petre, spaima taximetriștilor la „Bravo, România!”... Întoarcerea lui Florin în Casa Mireselor a provocat un nou scandal între concurenţi! Motivul e halucinant! VIDEO...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x