Căutare Live

Jean de la Craiova debutează la iComedy, alături de Mikey Hash

Jean de la Craiova debutează la iComedy, alături de Mikey Hash, în ediția de sărbătoare din 27 decembrie.

Jean de la Craiova și Mihey Hash

DE LA 10:00, EXCLUSIV PE ANTENAPLAY.RO, POŢI URMĂRI, ÎN AVANPREMIERĂ, NOUA EDIŢIE iComedy

Jean de la Craiova debutează la iComedy, alături de Mikey Hash, în ediția de sărbătoare din 27 decembrie.

Vineri seara, de la ora 22.30, la Antena 1, Jean va fi un fiu de bulibașă care, împreună cu familia sa, trebuie să se prezinte la judecată. “Mă bucur că am lucrat cu un regizor tânăr, care a apreciat și acceptat ideile mele. Noi ne-am distrat foarte mult pe platouri. Toată lumea râdea pe acolo, inclusiv cameramanii. Sper să nu se supere Bendeac, pentru că am ieșit mai bine decât el”, spune Jean.

Invitatul special de mâine este Cătălin Bordea, care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash. Cum s-a descurcat Jean, vedeți vineri, 27 decembrie, de la ora 22.30, la iComedy.

Dr. House face legea în rol de polițist, alături de Keanu Reeves... Suleyman Magnificul vine, de Revelion, la Antena 1...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri