Căutare Live

Jorge a scos-o din minti pe Ozana la repetitii! Ii venea mereu sa joace pe muzica lui Tudor Gheorghe

Despre Ozana Barabancea se stie ca este cel mai dur membru al juriului „Te cunosc de undeva!”, iar atunci cand concurentii ii calca pragul pentru repetitii, de cele mai multe ori din cabina acesteia se aud multe tipete si nemultumiri. La fel s-a intamplat si cu Jorge, care il va interpreta maine seara pe Tudor Gheorghe pe scena „Te cunosc de undeva!”. Ozana a fost pur si simplu scoasa din minti de Jorge, caruia ii venea mereu sa incinga o hora pe muzica artistului!

Muzica, distractie, transformari spectaculoase, vedete din toate timpurile, jurati celebri, note, clasamente, emotii, prin toate acestea trec sambata de sambata cei opt concurenti „Te cunosc de undeva!

Insa mari batai de cap nu au doar concurentii, ci si juratii care le sunt profesori la repetitii. Ozana Barabancea, profesoara lor de canto, este cea care lupta cel mai mult pentru ca acestia sa se prezinte impecabil in fata telespectatorilor, iar pentru asta are mare nevoie de nervi de otel si multa rabdare. La ultimele repetitii, Jorge a scos-o din minti pe Ozana, pentru ca pur si simplu nu putea sta locului cand auzea muzica lui Tudor Gheorghe, in loc sa isi concentreze toata atentia la versuri. Cum se va descurca Jorge in pielea indragitului rapsod, ramane de vazut maine seara, de la 20:30, intr-o noua editie incendiara „Te cunosc de undeva!

Emisiunile cu traditie ale Antenei 1 isi consolideaza pozitia de lider. Acces Direct si Un show pacatos din nou pe primu... Ce cred romanii despre romani? Afla de maine seara, numai la FamiliaDA!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri