Joseph Hadad şi Horia Vîrlan, doi dintre cei mai iubiţi şi admiraţi bucătari din România, au acceptat invitaţia lui Dan Negru de a veni în emisiunea sa, „Te pui cu blondele?”, ca să răspundă provocărilor concurentelor, dar şi testelor de cultură generală.
Întrebaţi ce anume îi enervează la bucătăria românească, cei doi au răspuns fără niciun fel de menajament: „Nu suport tocăniţele şi, mai ales, ideea că românilor le este foarte greu să renunţe la mâncărurile grase, cu sos”, povesteşte Joseph Hadad. Chef-ul a mai adăugat faptul că nu înţelege de ce oamenii care îşi permit să comande la o masă o sticlă de vin în valoare de 2000-3000 de lei cer ospătarilor şi suc carbogazos, cu care să combine vinul scump.
Dacă Joseph Hadad a fost mai puţin mulţumit de tocăniţe, Horia Vîrlan, cunoscut drept un mare iubitor al bucătăriei tradiţionale româneşti, a mărturisit că nu suportă tocăniţa servită fără mămăligă: „Îmi place tocăniţa şi aş mânca-o fără niciun fel de problemă la orice oră. În schimb, nu-mi place dacă este servită fără mămăligă. Nu concep o astfel de mâncare fără mămăligă”, declară Horia Vîrlan.
Chef Joseph Hadad este considerat unul dintre cei mai buni bucătari din lume, care a avut ocazia să gătească pentru gurmanzi precum Bill Clinton, François Mitterand, Robert de Niro, Madonna ori Frank Sinatra. Asemenea lui, şi Horia Vîrlan a gătit pentru nume mari, cum ar fi: Nigel Mansell, cunoscutul şofer de Formula1, dar şi pentru primul ministru al Chinei.
La ce alte provocări au răpuns cei doi Chefi rămâne de văzut la „Te pui cu blondele?”, în ediţia de miercuri, de la 20:30, la Antena 1.
Matteo şi-a spart capul cu o zi înainte să sară la “Splash! Vedete la apă”... La SuperBingo vara bună dupa premii se cunoaşte! CONCURS online: Câştigă un top de cartoane!...