Kamara si Robert Miu isi masoara fortele pe „Vaporul Iubirii”

Pe „Vaporul Iubirii”, concursurile sunt modalitatea ideala de divertisment pentru concurenti. Totusi, unde exista competitie, apar si orgolii masculine care vor sa se faca remarcate, mai ales ca femeile de pe Vapor trebuie impresionate pentru a fi cucerite.

Simtindu-se curajosi si puternici, Robert si Kamara au profitat de prima ocazie care s-a ivit pentru a-si demonstra forta fizica la un concurs impus de Pepe, amfitrionul emisiunii "Vaporul Iubirii".

Acestia au lasat amicitia deoparte pentru cateva clipe si s-au aruncat fara teama in lupta, sperand sa le faca mandre pe femeile pe care si le doresc alaturi.

Ajutati de partenerele lor, Adelina Pestritu si Ana Maria Ciupila, cei doi au concurat la proba cu franghia pentru un scop maret: primirea imunitatii.

Cine a castigat lupta si cine a reusit sa isi faca partenera fericita, urmariti duminica, de la 20:20, la „Vaporul Iubirii", pe Antena 1.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri