Antena Căutare

La “Dincolo de aparenţe”, Delia, jurata de la X Factor, vorbeşte despre călătoriile ei extravagante

Diva de la X Factor, Delia Matache, le va dezvălui telespectatorilor Antenei Stars, mâine de la ora 13.00, la “Dincolo de aparente”, detalii neştiute din luna ei de miere, dar şi secrete din numeroasele sale călătorii.

Diva de la X Factor, Delia Matache, le va dezvălui telespectatorilor Antenei Stars, mâine de la ora 13.00, la “Dincolo de aparente”, detalii neştiute din luna ei de miere, dar şi secrete din numeroasele sale călătorii.

Frumoasa vedeta a Antenei 1 recunoaşte că singura extravaganţă de care a avut parte a fost zborul, la first class, între Hong Kong şi Bangkok. “Am zburat la first class şi ăsta mi s-a părut un mare răsfaţ. Era un A380, un avion imens, cel mai mare din câte există; foarte fain compartimentat, aveai spaţiu privat cu pat, duş, masaj la scaun, colecţii întregi de filme documentare, mâncarea era sublimă. În cele opt ore cât a durat zborul n-am dormit deloc, am tot experimentat chestiile astea minunate, m-am bucurat de ele ”, spune frumoasa jurată de la X Factor.

Cât a costat această călătorie, dar şi care sunt următoarele planuri de vacanţă, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la ora 13.00, la o nouă ediţie “Dincolo de aparenţe”.

Din toamnă, telespectatorii Antenei 1 o pot vedea pe Delia în fotoliul de jurat, alături de Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, în cadrul show-ului toamnei, X Factor - mai mult decât muzică.

Cel mai neasteptat cuplu din lumea muzical: Nicolai Tand s-a apucat de cântat... Vedetele învată de la ei! Copiii au executat sărituri în "Ploaie de steluțe"...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x