Lavinia are super mari emotii la „Te cunosc de undeva!” - „Personajul statea chiar in fata mea!”

Sambata aceasta, noi nume mari din industria muzicala internationala urca pe scena „Te cunosc de undeva!”. De departe, cele mai mari emotii le va avea Lavinia, personajul care il va interpreta aceasta stand in fata ei pe toata durata prestatiei! Focoasa bruneta va fi Radu Almasan, solistul de la Bosquito si va avea parte de o transformare de zile mari! Mai, mai sa nu o recunosti!

"Am avut mari emotii! Piesa este una foarte ritmata, trebuia sa cant si sa ma misc foarte mult si asta nu a fost tot! Pentru prima data, personajul meu statea fix in fata mea si ma privea fara sa clipeasca! Momentul mi-a ramas cu drag intiparit in minte! O sa va distrati!”, promite Lavinia.

Muzica, distractie, transformari spectaculoase, vedete din toate timpurile, jurati celebri, note, clasamente, emotii, prin toate acestea trec si sambata aceasta, de la 20:30, cei opt concurenti „Te cunosc de undeva!”. Sting, Kylie Minogue, Inna, Nelu Ploiesteanu, Radu Almasan, Marina Voica, Pink si Mark Anthony sunt cele mai noi personaje care vor urca pe scena super show-ului, in interpretarea celor opt concurenti. Invitatul special al acestei editii este indragitul interpret al trupei Bosquito, Radu Almasan, care si-a intrat atat de bine in rolul divei ciocolatie, incat i-a lasat fara cuvinte pe jurati.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Ultimele știri