Liviu Vârciu, concurent “Te cunosc de undeva!”: "Am vrut să revin și să mă distrez încă de la prima ediție"

Liviu Vârciu va fi concurent la "Te cunosc de undeva" unde o va întâlni pe Alina Eremia despre care zice că îi este "dragă" şi pe Diana Munteanu pe care o place de multă vreme.

Liviu Vârciu va fi concurent la "Te cunosc de undeva" unde o va întâlni pe Alina Eremia despre care zice că îi este "dragă" şi pe Diana Munteanu pe care o place de multă vreme.

Din nou la “TCUD”…Cum ai primit propunerea de a participa din nou la acest show?

Cu bucurie pentru că, de când am venit la Antena 1, una dintre emisiunile pe care le-am iubit din prima a fost “Te cunosc de undeva!”. Îmi pare rău că data trecută nu m-am distrat de la bun început, ci doar de la jumătatea sezonului. Tocmai de aceea am vrut să revin și să mă distrez încă de la prima ediție. Am găsit și pe cineva care se distrează la fel de mult ca mine (n.n. Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru, alături de care Liviu va cânta în duet, în acest sezon) și iată-ne aici. Așadar, mă bucur foarte tare că unul dintre proiectele mele, la Antena 1, este “Te cunosc de undeva!”.

Ce personaje ţi-ai dori să interpretezi?

Mi-aș dori personaje crăcănate, despuiate, ca să-mi dau jos părul de pe picioare... (râde). Glumesc! Aș vrea ca, în afară de panaramă să imităm, eu și Andrei, și personaje serioase, gen Righteous Brothers, care cântă „Unchained Melody”.

Într-o ediţie trecută a show-ului te-ai declarat îndragostit de Alina Eremia şi chiar ai încercat să o cucereşti…La fel s-a întâmplat şi cu Diana Munteanu…Te consideri un cuceritor?

Aș fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor. Dar mi-aș dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă așa cum sunt eu, fără ascunzișuri și mișmașuri... Alina Eremia mi-a fost și îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine și o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut și Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nici o legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni și, cine știe, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice (râde).

Ultimele știri