Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Loredana și Ionuț de la "Mireasa pentru fiul meu", dovadă supremă de iubire! Vor deveni părinți și au făcut ceva uimitor

S-au cunoscut în Casa Mireselor, iar povestea lor de dragoste a impresionat pe toată lumea. De când au plecat din emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”,  Loredana și Ionuț își trăiesc departe de camerele de filmat iubirea, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți.

S-au cunoscut în Casa Mireselor, iar povestea lor de dragoste a impresionat pe toată lumea. De când au plecat din emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”, Loredana și Ionuț își trăiesc departe de camerele de filmat iubirea, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți.

Sunt la un pas de a se căsători și în ciuda diferenței de vârstă și de personalitate, cei doi foști concurenți sunt hotărâți să rămână împreună. Acum câteva zile, și-au făcut câte un tatuaj, câte o aripă prin care arată că sunt uniți pe vecie.

Cei doi sunt de nedespărţit şi nu-şi pot imagina viața unul fără celălalt. În sfârșit, pot da frâu liber sentimentelor, fără teama că vor fi judecați.

Recomandari