Căutare Live

Lucian Mandruta implineste astazi 43 de ani

Prezentator şi realizatorul de emisiuni tv Lucian Mandruta, moderator al talk-show-ului "Nimic Important" de la Antena 2, a împlinit, astăzi, 43 de ani

Lucian Mandruta s-a nascut la 15 septembrie 1967. A studiat la liceul Mihai Viteazu din Bucuresti , in 1989 a intrat la Facultatea de Hidrotehnica din Bucuresti, iar in 1994 a inceput o colaborare cu SOTI unde a fost prezentator.

In 1994, cand si-a incheiat colaborarea cu SOTI , el a trecut alaturi de Mihai Tatulici la Tele 7 Abc. In 1995 el a inceput colaborarea cu Pro TV unde a fost editor de stiri. In 2003 el a primit cel mai bun job al lui la Antena 1: sa prezinte "Observatorul". In 2010 vedeta tv si-a incheiat activitatea ca stirist si a primit postul de moderator tv in cadrul emisiunii "Paine si circ", tot de la Antena 1. Dupa numai un sezon emisiunea s-a incheiat, iar in prezent, Lucian modereaza show-ul "Nimic Important" de la Antena 2.

Patru dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu au pornit ieri intr-o vacanta de vis! ... VIDEO! Afla amanunte de pe platoul telenovelei "Narcisa Salbatica" chiar de la actori...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri