Luni, 9 noiembrie, ora 20.30. Cu ce fobii s-au luptat vedetele la „Șerifi de România”

Regimul de viață cazon de la „Șerifi de România”, emisiunea care începe la Antena 1 din 9 noiembrie de la 20.30, le-a pus pe vedetele participante față în față cu propriile fobii. Fie că se tem de insecte, de apă sau de înălțimi, acestea s-au văyute nevoite să se lupte cu propriile spime dacă doreau să ducă la bun sfârșit anumite probe

Regimul de viață cazon de la „Șerifi de România”, emisiunea care începe la Antena 1 din 9 noiembrie de la 20.30, le-a pus pe vedetele participante față în față cu propriile fobii. Fie că se tem de insecte, de apă sau de înălțimi, acestea s-au văyute nevoite să se lupte cu propriile spime dacă doreau să ducă la bun sfârșit anumite probe.

• Ce fobii ai? Cum te-ai descurcat cu ele la filmări?

Andrei Ștefănescu: Când am plecat de acasă, am plecat și cu frica mea de înălțime, asta fiind singura mea fobie reală. În rest, nu mi-e frică de nimic, nici de apa murdară, nici de animale sau gângănii, nici de întuneric sau spații înguste. Sigur că au fost momente când a trebuit să urc la înălțime, iar atunci chiar am avut temeri și chiar mici probleme.

Natalia Mateuț: Sunt o persoană curajoasa, mi-am tot învins temerile în ultima vreme, așa că am plecat cu puține frici în acest show. Cu toate astea, am descoperit aici că sunt încă multe lucruri de care nu neapărat mi-a fost teamă, dar pe care cu siguranță nu le mai încercasem până atunci: campatul cortului sau crearea unui adăpost într-o pădurice întunecată și rece. Cred că totuși mi-am învins frica de lilieci, într-o noapte a trebuit să dormim sub cerul liber (nu aveam la dispoziție decat sacii de dormit) și toată noaptea au survolat deasupra noastră acești lilieci de care îmi este teamă. Îi asociez cu filmele de groază, cu zonele reci, cu peșterile.

Andreea Tonciu: Mi-e frică de insecte, în special de albine și gândaci. Care erau peste tot!!!

Raluca Tănase: Ooo, dacă vorbim de frici, putem să vorbim până mâine. Chiar m-am întrebat în primele zile ce filmare ce caut eu în această emisiune, că nu-i făcută pentru mine, însă așa cum am mai spus, n-am vrut să o las pe sora mea să se lupte singură în concursul ăsta, simțeam oarecum nevoia (ca soră mai mare ce sunt) să o ocrotesc, să știu că e bine. Așa că am plecat de acasă cu muulte frici: de apă, de înălțime, de animale, de dormit în aer liber, de sporturi extreme, de accidentări... însă le-am învins datorită ambiției. Cred că acest concurs mi-a arătat că pot lupta eu cu mine, că nu există „nu pot”, că dacă îmi doresc pot obține orice, trebuie doar să-mi doresc. Și așa s-a întâmplat: deși aparent firavă am reușit să câștig câteva dueluri și tot concursul l-am parcurs cu entorsă la picior.

Denisa Tănase: Nu suport insectele. Sunt alergică la înțepăturile de țânțari, am avut mereu cu mine spray-uri speciale pentru a ține insectele la distanță. Spre surprinderea mea însă, spre final m-am trezit că eram în pădure, aveam în palmă un gândac și mă jucam liniștită cu el. Atunci am realizat că toată experiența asta m-a ajutat să-mi depășesc oarecum această fobie.

Paula Chirilă: Mi-e frică de înălțime și de păianjeni. Și nu mi-a fost deloc ușor. Dar, cu ajutorul comandantului și al colegilor, am reușit să îmi depășesc limitele, mai ales la unele antrenamente care presupuneau cățărări. Cât despre păianjeni, m-am învelit în valuri de spray de protecție, ca să-mi ofer măcar un confort psihic. Că după ce adormi... Dumnezeu cu mila!


Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole
Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri