Căutare Live

Mama Adelinei Pestritu, ingrijorata ca fiica ei sa nu se intoarca maritata de pe „Vaporul Iubirii”

Mama Adelinei Pestritu, una dintre vedetele care a urcat pe „Vaporul Iubirii”, emisiune ce va fi difuzata de Antena 1 incepand cu 3 iulie, este ingrijorata de alegerile pe care fiica ei le-ar putea face. Principala temere a femeii a fost ca Adelina s-ar putea intoarce maritata.

Vaporul iubirii" isi va purta concurentii - sapte fete si sapte baieti dornici sa-si gaseasca jumatatea, intr-o croaziera tumultoasa pe Marea Mediterana. Cei 14 concurenti, printre care sase vedete: Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestritu, Fizz, Kamara si Doru Isaroiu, vor trece de-a lungul show-ului prin mai multe „teste" ce vizeaza deopotriva calitatile si defectele fiecaruia precum si relatia care se va infiripa intre ei.

Majoritatea au urcat cu emotii pe vapor, insa cea mai emotionata a fost mama Adelinei. Stiind in mare ce presupune formatul, femeii i-a fost teama ca fiica sa sa nu se intoarca cu verigheta pe deget de la filmarile emisiunii.

Cum Adelina a mai fost casatorita cu Liviu Varciu si mariajul a durat destul de putin, mama ei se temea ca vedeta sa nu ia o decizie pripita, cu atat mai mut cu cat premiul emisiunii crestea daca cei doi castigatori decideau sa se si casatoreasca pe vas. Premiul emisiunii consta intr-o croaziera de lux in valoare de 5000 de euro, iar daca noul cuplu format decide sa se casatoreasca pe vas, la finalul emisiunii, premiul devine si mai tentant: la croaziera de lux, se adauga 5000 de euro cash.

Reality-show-ul este compus din doua parti, formate din doua croaziere succesive. Telespectatorii se vor putea bucura alaturi de concurenti, din 3 iulie, de peisaje exotice, locatii luxuriante, petreceri tematice la bordul vasului, dar si provocari inedite. In lunga lor calatorie, concurentii vor marca pe harta Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia sau Corfu. La finalul fiecarei editii din prima parte, prin votul deschis al concurentilor, o fata si un baiat vor trebui sa paraseasca vasul si concursul, pentru ca in final sa poata fi ales cel mai solid cuplu.

Gazda emisiunii va fi Pepe, cel care va avea rolul de a le prezenta telespectatorilor aventura in care vor porni cei paisprezece, dar si de a le lansa concurentilor provocarile.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... "The Industry", o noua revista dedicata industriei media...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri