Marele castigator: echipa albastra vede mesajele emotionante ale familiei

Pentru ca au rezistat cu stoicism tentatiei de a manca dulciuri, concurentii din echipa albastra au castigat premiul cel mai de pret de pana acum - o inregistrare video in care cei apropiati ii incurajeaza. Emotionati pana la lacrimi, rand pe rand, ei si-au vazut familiile. Urmareste "Marele castigator", un show in care oamenii lupta pentru o viata mai buna, in fiecare joi de la ora 20:30, numai la Antena 1!

Dupa ce au fost tentati cu prajituri, componentii echipei albastre au reusit sa reziste provocarii, motiv pentru care ei au primit si un cadou special: inregistrari video in care familiile si apropiatii lor le transmit gandurile si incurajarile.

Primul care isi revede familia este Alexandru (-12,5 kg). Intreaga sa familie este fericita de progresul reusit de acesta, iar tatal sau i-a marturist ca il iubeste si ca este mandru ca se descurca singur.

Veronica (- 11,1 kg) demonstreaza ca este o persoana speciala, renuntand din proprie initiativa la inregistrarea personala, pentru ca Andreea, componenta a echipei rosii, sa isi poata vedea fetita.

Daniel (- 23,7 kg) a fost urmatorul care a primit mesajul din partea membrilor familiei, care l-au asigurat ca au incredere in el, ca il sustin si i-au amintit ca este un invingator. Desi a intrat in concurs cu cea mai mare greutate, Daniel este totodata si cel care a reusit sa slabeasca cel mai mult: 23,7 kilograme in trei saptamani.

Ruxandra (-10,5 kg) primeste incurajari din partea mamei, care ii aminteste ca trebuie sa fie la fel de hotarata ca de obicei, dar si un mesaj plin de duiosie din partea iubitului, caruia ii este dor de ea.

Dragos, Flavia si Irina si-au vizionat mesajele in prezenta intregii echipe. Fratele lui Dragos (-18,6) kg i-a reamintit acestuia de bicicleta pe care a cumparat-o pentru a slabi dar pe care nu a folosit-o pana acum, insa i-a transmis si incurajarile sale. Mama Flaviei (- 10,9 kg) este foarte mandra de aceasta si pentru ea, cel mai important este sa aiba o fiica sanatoasa, dispusa sa lupte pentru a-si atinge telul. Fetitele Irinei (-12,1 kg) au inregistrat un mesaj plin de umor, incercand sa ii alunge mamei lor dorul de casa. Fetele si-au transmis dragostea si toate urarile de bine.

Foto: Mihai Stetcu

Ultimele știri